Будьте неповторними на подіумі і з «Подіумом»(новини компаній)

Модні тенденції у 2017 році на взуття просто вражають багатством вибору і свободою стилю. Адже цього року носити модно тільки те, що хочеш саме ти. І це довели імениті дизайнери під час Днів моди у Мілані. Представниці прекрасної половини людства можуть самі обирати, якого кольору чи принту будуть їхні туфлі, босоніжки чи ботильйони.

Саме так, принту, адже весною та літом так і хочеться чогось незвичного, яскравого, по-справжньому літнього. Тому тут немає абсолютно жодних обмежень. Про такий же широкий вибір можна говорити, коли йдеться про матеріали, з яких виготовлено взуття. У тренді завжди перш за все натуральні матеріали: замша, шкіра, тканина, хутро і в’язані елементи.

Щодо типу підошви і наявності каблуків також немає обмежень, а основним критерієм є зручність. Звісно, витончені шпильки не покидають ні епатажних подіумів, ні міських тротуарів. Але панянки можуть замінити їх трендовою платформою або зовсім відмовитися від підйому і віддати перевагу плоскій підошві.

Звичайно, у моді на взуття 2017 року присутні новинки. Наприклад, на модні постаменти повертаються вже дещо призабуті гладіатори і каблуки незвичної форми. Та все ж таки стає зрозуміло, що цього року комфорт понад усе, і це не може не тішити.

Серед розмаїття модних стилів і тенденцій складно зорієнтуватися і зробити правильний вибір. Тому для тернопільських модниць важливо знайти у місті саме такий магазин, що міг би забезпечити якнайбільший вибір модного, красивого, а головне – якісного взуття. Та це не проблема, тому що вже багато років моду на взуття у Тернополі впевнено диктує магазин «Подіум».

За 15 років магазин перетворився у цілу мережу, об’єднану брендом «Подіум». Сюди входять чотири магазини: магазин «Подіум», вул. Текстильна, 28Ч (ТРЦ «Подоляни»); магазин «Подіум-Стиль», вул. Сагайдачного, 1; магазин «Подіум», вул. Шептицького, 2; магазин «Взуття», вул. Шептицького, 9. Впродовж цього часу взуття та сумки з «Подіуму» стали невід’ємними атрибутами життя тернополян.

Окрім цього, вже півроку працює інтернет-магазин https://violarte.com.ua/, який є сучасним продовженням традиції неперевершеного стилю та відмінної якості мережі «Подіум». Адже бренд займає першість в місті і виходить на всеукраїнський ринок. «Подіум» пропонує продукцію лише перевірених компаній з Німеччини, Італії, Угорщини, Туреччини, Китаю, Польщі та, звичайно, України. Весь товар, що представлено в off-line та on-line магазинах, сертифіковано, а якість та асортимент відповідають вимогам навіть найвибагливіших модниць і модників.

Поруч із широким вибором продукції у магазині великий діапазон цін на взуття як жіноче, так і чоловіче. Будьте певні: тут можна знайти товар на будь-який смак та будь-який гаманець. Також у мережі магазинів «Подіум» і на сайті https://violarte.com.ua/ діють постійні знижки та акції на обрані моделі взуття.

Тож, якщо Ви хочете оновити свій взуттєвий гардероб або ж просто потішити себе обновкою, завітайте в магазин взуття «Подіум». Можете зекономити свій час, обравши свою пару взуття на сайті https://violarte.com.ua/.

Мережа магазинів «Подіум» допоможе вибрати з усього різноманіття актуальних тенденцій лише ті, які максимально підходять саме Вам!

Магазин «Подіум»

м. Тернопіль, вул. Текстильна, 28ч

ТРЦ «Подоляни»

Магазин «Подіум-Стиль»

м. Тернопіль, вул. Сагайдачного, 1

Магазин «Подіум»

м. Тернопіль, вул. Шептицького, 2

Магазин Взуття

м. Тернопіль, вул. Шептицького, 9

Телефони:

(096)32-55-099, (050)24-82-572

Інтернет-магазин:

https://violarte.com.ua/

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up