«Народний бренд-2020»: обирайте найкращих

«Народний бренд-2020»: обирайте найкращих

Найкращі компанії, підприємства та організації в Тернополі знову мають можливість довести своє лідерство. Адже з 1 жовтня стартувало голосування за звання «Народний бренд». Конкурс організовує RIA Media, його називають наймасштабнішим проєктом місцевого бізнесу.

Цього року конкурс «Народний бренд» відбувається вже 16-ий рік поспіль. І щоразу організатори вдосконалюють систему голосування та розширюють спектр категорій для компаній, аби ще більше отримали змогу долучитися до участі в конкурсі.

Цей проєкт вже встиг стати знаковим для міста, адже перемогти можуть лише ті компанії, які справді завоювали довіру користувачів. Проголосувати за своїх фаворитів ви можете вже зараз на сайті brand.top20.ua.

Стартувало голосування

Розпочалось голосування традиційно 1 жовтня і триватиме до 30 листопада. Лише за два тижні голосування понад дві тисячі тернополян обрали найкращі в Тернополі компанії.

Відео дня

Цього року участь у голосуванні беруть 2979 компаній.

У 2020-му тернополяни мають змогу обирати фаворитів аж у чотирьох нових номінаціях: «Автомобілі з-за кордону», «Медичні товари», «Центри розвитку дитини» та «Опалення і кондиціонування». Усього 53 номінації.

Буде розіграш призу

Серед нововведень цього року – і система бонусних голосів за відгуками користувачів.  Як це працює? На початок голосування учасникам нараховуємо бонусні голоси за відгуки, які вони отримали за минулий рік. Один відгук з оцінкою 4.0 і вище дорівнює 1 бонусний голос.

Окрім того, після завершення голосування відбудеться традиційний розіграш цінного призу серед користувачів, які проголосували у конкурсі. Детальні умови розіграшу читайте на сайті brand.top20.ua. Переможця обиратимуть рандомно у режимі онлайн із читачами.

 

RIA Media та конкурс «Народний бренд» вдосконалюються для вас»

Юрій Штопко, регіональний видавець ТОВ RIA Media:

- «Народний бренд» став особливим конкурсом  для Тернополя. Щороку RIA Media та ресурс top20.ua проводять народне опитування для того, щоб визначити найкращі компанії міста. Для організацій, брендів та підприємств - це мотивація ставати кращими та вдосконалювати послуги. Для людей – можливість обрати своїх лідерів.

Минулого року проєкт «Народний бренд» святкував 15-річчя. Церемонія нагородження була справді грандіозною подією. Такі підсумкові гала-вечері стали доброю традицією для конкурсу. У зв’язку з протиепідемічними заходами цього року ми не можемо прогнозувати, у якому форматі відбуватиметься церемонія нагородження. Єдине, що можу сказати - переможці обов’язково будуть нагороджені, а ви дізнаєтесь про них одразу після завершення голосування.

Для усіх нас 2020-ий став непростим роком, але RIA Media та конкурс «Народний бренд» працюють та розвиваються для вас. Наприклад, вдосконалені умови голосування, збільшення кількості номінацій та ваша підтримка улюблених компаній вже із перших днів голосування. Віддавайте свій голос гідним учасникам, підтримуйте улюблену компанію та нехай переможуть найкращі.

 

Щоб проголосувати в конкурсі, вам необхідно:

  • перейти на сайт https://brand.top20.ua/tr
  • обрати одну із номінацій, знайти бренд, за який ви віддасте свій голос та натиснути на кнопку “Проголосувати”;
  • щоб ваші голоси були зараховані, потрібно проголосувати мінімум в 10 номінаціях;
  • для завершення голосування додайте свій номер телефону та підтвердіть його через код, продиктований під час телефонного дзвінка;
  • зробіть репост у соцмережах і не видаляйте його до закінчення конкурсу. Ви автоматично станете учасником розіграшу подарунків. Один користувач може проголосувати тільки 1 раз;
  • Кожен голос зараховується в загальний залік бренду. За результатами голосування буде складено рейтинг усіх компаній. Переможці будуть нагороджені відзнаками “Народний бренд”.

 

Партнери конкурсу

«Своєрідний підсумок річної роботи», генеральний партнер, будівельна компанія "Добробуд"

Для кожного із учасників такі конкурси, безумовно, вкрай важливі. Адже конкуренція дає певний результат. Щодо «Народного бренду», то це своєрідний підсумок річної роботи. Він, як і інші проєкти такого типу, допомагає аналізувати роботу суб’єктів господарювання та представників бізнесу. Наша компанія неодноразово ставала переможцем «Народного бренду», ми не переслідуємо мету перемогти, але, безумовно, така увага та віддача від людей дуже приємна. Бачимо, що вони цінують нашу роботу. І це дуже приємно.

 

«Конкурс, що об’єднує», міжнародний партнер СЕ Борднетце Україна

«Народний бренд» - це конкурс, що об'єднує тернополян, дає можливість підтримати місцевий бізнес, - каже  керівник відділу персоналу СЕБН-УА Юлія Слободянюк.  - Наше підприємство протягом чотирьох років бере участь у голосуванні та уже тричі перемагало у номінації "Кращий роботодавець" у Тернополі. Це визнання роботи кожного працівника SEBN UA! Ми вдячні всім, хто віддає свій голос за найкращих та сподіваємось на вашу підтримку цього разу.

«Очікуємо активної участі тернополян», офіційний партнер "Стоматологія Олексюка"

- У «Народному бренді» ми беремо участь шостий  рік поспіль, - зазначає  Артем Олексюк, головний лікар клініки «Стоматологія Олексюка». – Неодноразово наша команда отримувала визнання від клієнтів у «Народному бренді». Цього року знову сподіваємось перемогти. Очікуємо активної участі тернополян, адже для кожної компанії ваш голос - це найвища нагорода, незалежно від результатів. Ми вдячні усім, хто голосує за тих, хто гідний перемоги. 
 

«Підтвердження визнання серед людей», хмільний партнер ТОВ «Пивоварня Опілля»

- Такі конкурси варто підтримувати та розвивати з кількох причин, - каже керівник відділу маркетингу ТОВ «Пивоварня Опілля» Володимир Гомівка. - По-перше, це додаткова реклама для кожної з компаній, які беруть участь. По-друге, і перемога в конкурсі, і поразка дають свої результати. Перемога – це підтвердження визнання серед людей, поразка – це привід розвиватись і рухатись вперед. Найголовнішим підтвердження того, що «Народний бренд» - важливий та актуальний, є не лише кількість компаній, які беруть участь, а й загальна кількість голосів. І це свідчить, що організатори працюють в правильному напрямку. Для нашої компанії – це конкурс, який вже впродовж багатьох років тримає рівень, до якого потрібно прагнути.


 

«Вираз найвищої довіри», партнер «Сервіс виклику авто 594»

«Сервіс виклику авто 549» щоденно пропонує тернополянам та гостям Файного міста послуги із перевезення пасажирів та доставки товарів, - каже менеджер компанії. - Ми постійно дбаємо про високий рівень обслуговування та комфорт наших пасажирів. “Народний бренд” для нас  - це вираз найвищої довіри. Минулого року здобули перемогу у конкурсі, за що ми безмежно вдячні тернополянам. Цього року докладаємо зусиль, щоб знову довести, що ми на правильному шляху та надіємось на щиру підтримку наших пасажирів.

«Народний бренд» дає можливість із багатьох компаній виділити найкращі, ті, які справді працюють для клієнтів, допомагають створити народний рейтинг підприємств нашого міста.

Коментарі (2)
  • Maria Dotsenko

    На сайті написано що по 30 жовтня, а вже 1 листопада і голосування продовжується. 3оли буде завершення?
  • Lydmila Vynnychuk

    кожен рік перемагають одні і тіж, навіщо то опитування?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up