Тернополянка Ірина Борисюк задля кар'єри не проти відвертих фотосесій

Тернополянка Ірина Борисюк задля кар'єри не проти відвертих фотосесій
Після участі в програмі “Х-фактор” тернополянка Ірина Борисюк твердо вирішила, що від музичної кар’єри не відмовиться.

У її планах - записати кілька власних пісень та влаштувати сольний концерт. Однак на це поки що не вистачає коштів.

Зіркове життя та палка увага шанувальників, кажуть тигри шоу-бізнесу, псують людей. Так це чи ні - спробувала перевірити кореспондент “20 хвилин” у розмові з учасницею проекту “Х-фактор” Іриною Борисюк.
На відміну від багатьох талантів, котрі згорають в обіймах слави, тернополянка залишається сама собою. Єдине, що змінилося, - додалася впевненість у власних силах та неймовірне бажання продовжувати співати заради своїх шанувальників. Принаймні, так вона сама говорить. Більшість часу зараз проводите в Києві.

* Не сумуєте за рідними?
- Звичайно, сумую. На цьому тижні ми з Ренатою (так звати доньку - прим. авт.) вирвалися на відпочинок у Крим. Насолоджуємося мальовничими пейзажами та гірським повітрям. Знаєте, нарешті трохи розслабилися, забули про всі турботи.

Відео дня
>• Рената - незвичайне ім’я. Чому так назвали доньку?
- Це - довга історія. Ренатою повинна була бути я. Мама вибрала мені таке ім’я. Однак коли тато ходив виписувати свідоцтво про народження, то забув і сказав, що Ірина. Тож Ренатою мені бути не судилося. У дитинстві, коли дізналася історію, твердо вирішила, що так назву свою доню. Рената ж означає “влада”. Характер у доньки й справді сильний. Вона тримає владу над усіма, навіть і наді мною (посміхається - прим. ред.).

• 2 млн за перемогу в проекті ви хотіли витратити на авто. Якої марки?
- Так, якби виграла, то відразу купила б собі машину. Точно - якогось “японця”. Безперечно, я б не витратила всю суму. Решту коштів вклала б у покращення житлових умов для своїх батьків. Найбільший подарунок, який би я зробила для себе, - записала кілька власних пісень. Адже сьогодні це - дороге задоволення. На жаль, у мене немає достатньо коштів для того, щоб втілити мрію в реальність. Однак я не засмучуюся й вірю в те, що обов’язково організую сольний концерт.

• Ким зараз більше почуваєтеся - тернополянкою чи киянкою?
- У душі я була, є й залишуся терноплянкою. Адже в цьому місті я народилася й виросла, стала на ноги. Звідси все починалося. Впевнена, що мене тут люблять і поважають. Коли я приїжджала разом з іншими фіналістами “Х-фактору” на концерт, то бачила, стільки людей мене підтримували. Завдяки їм, я багато чого досягла. Києву я також завдячую. Наразі мрію мати в столиці хоча б невеличке житло. Донька поки що залишиться вдома. Адже все, що вона здобула в музичній і спортивній школах, - заслуга саме Тернополя. А далі, як кажуть люди, буде видно.

• У вас є звичка запізнюватися. Пробували якось боротися з нею?
- Вона виникла не просто так. Я була перенасичена роботою. У Тернополі працювала в музичній школі. Разом і з тим, виступала в ресторанах і ще виховувала Ренату. Доня - дуже активна, у неї багато захоплень. Я постійно бігала по місту, наче велика ялинка, - на мені була купа сумок. Стільки речей як я, мабуть, ще ніхто не носив. До того ж, я жила в одному з районів міста, звідки рідко ходив транспорт. Тоді в мене й виникло бажання купити автомобіль. А загалом про моє життя можна було знімати фільм.

• Які творчі плани нині маєте?
- Чекаю другого сезону телепроекту “Танці із зірками”. Також маю багато пропозицій для участі в різних шоу як у ролі ведучої, так і експерта, і навіть учасниці. Поки що не буду розкривати карти. Із вересня українці зможуть мене побачити на телеканалі СТБ. Дуже хочу, щоб робота була пов’язана зі співом.

* Які переспективи відкрили “Танці із зірками”?
- Найбільша перспектива - це нові знайомства із цікавими, неординарними людьми. Робота у прямому ефірі подарувала великий життєвий досвід. Те, що я зробила за декілька місяців, - зовсім непогано. Адже я не професійна ведуча, і краще навряд чи вийшло б. Мені ближче - співати.

• Після того, як “вилетіли” з “Х-фактора” заявили, що у вас зникло бажання співати. Чому воно змінилося?
- На це вплинули ті люди, яких я зустріла після проекту. Вони приїжджали на концерт за сотні кілометрів і хвилювалися не менше ніж я. Багато із них підходили до мене, говорили багато компліментів, переконували, що я повинна виступати. Я зрозуміла, що комусь мій голос дуже подобається. Тож вирішила, що від свого нікуди не втечеш.

• Чи продобався вас Сосєдов як продюсер?
- Так. Він дуже талановитий. Ми й досі радимося з ним у різних питаннях. Він хоче, щоб я співала. Прикладає всі зусилля задля вирішення проблеми, шукає знайомих, які б могли допомогти. Він на продюсерській справі добре розуміється. Вірить у мене й постійно говорить, що білий діамант, так він мене називає, нізащо не залишить.

• До участі в “Х-факторі” ви співали в тернопільських ресторанах. Які були заробітки?
- Дивлячись, який був вечір. Бувала по-різному. Ми працювали командою: я і два музиканти. За один вечір могли заробити тільки на таксі, а могли - і на місяць уперед.

• Знайшли серед шанувальників свою другу половинку?
- У мене з’явилося багато нових знайомих. Однак коханої людини я ще не зустріла. Моя сім’я - це я і моя донька. Поки що й досі вважаю себе нареченою. Планую виховувати Ренату й будувати кар’єру.

• Можливо, у вас якісь великі вимоги до чоловіків?
- Я хочу, щоб це був справжній чоловік, який би зміг мене терпіти. Хоч я така й проста, у мене - чоловічий характер. Те, що думаю, те й кажу. Нічого не боюся. Часто прямолінійність мені заважає. Проте водночас дає впевненість, що я за себе постою. Я сильна, а тому можу відповідати за свої вчинки. Я і в дитинстві була подібна на хлопця. До 10-го класу стриглася, як хлопчики. Коли подорослішала, почала відпускати волосся. В усіх “розборках” я була першою. Мене називали “Миколкою”. Хоча хлопці чомусь мене дуже любили. Не знаю, чому, але декотрі навіть із дахів стрибали. І Рената в мене - хлопчур із хлопчура. Тож із моїм чоловічим характером мені потрібно, щоб моя половинка була набагато сильніша, щоб могла мене “приструнити”.

• Готові до відвертих фотосесій заради великої сцени?
- Скоріше так, ніж ні. Я не думаю, що найгіршим у житті є роздягнутися для “Плейбоя” або ще якихось журналів. Якщо це буде для мене гарним піар-ходом, то чому б і ні.

• Щоб ви побажали усім молодим людям, котрі мріють потрапити у світ шоу-бізнесу?
- Матеріальні блага - не головне, що треба мати. Я пішла на професійну сцену гола й боса. Головне, не боятися труднощів. А треба мати людину, яка б могла підштовхнути, дати пораду. Для мене це - моя Рената. Якби не вона, я б нізащо у житті не потрапила на “Х-фактор”. Я дуже боялася провалу, людського осуду. А доня допомагла мені подолати страхи. Треба вірити, що на все свій час. Не боятися йти вперед, вірити в себе, вміти ризикувати. Адже недаром говорять, що той, “хто не ризикує, той не п’є шампанського”.

Досьє
Ірина Борисюк народилася 30 грудня 1977 р.
Освіта: Тернопільське музичне училище (спеціальність - вокаліст).
Захоплення: музика, виховання дітей, спорт.
Улюблені книги: Колін Маккалоу “Ті, що співають у терні”, Ольга Кобилянська “У недiлю рано зiлля копала”.
Вокальний досвід: скільки себе пам’ятає, стільки й співає.
Фільми, які подобаються: вітчизняні фільми та закардонні драми й мелодрами.
Мрія: “Хочу, щоб моя доня стала великою людиною”.

Наталія БУРЛАКУ, 0-97-445-82-67, [email protected]

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (27)
  • Anonymous

    Іруся - талановита і красива жінка. Бути співачкою - це її. нам, тернополянам, соромно тут перемивати їй кісточки, бо Тернопіль вона представила тільки з найкращої сторони.

    Anonymous reply Anonymous

    Р.S. неприємно вкотре констатувати, що у Тернополі так багато заздрісників. у центральній, хоча й трохи обмоскаленій Україні, все-ж-таки Жаба зустрічається рідше..
  • Anonymous

    Молода жінка дає сама собі раду своєю працею. Не треба заздрити.Може слугувати прикладом для тих, кого утримують батьки, які працюють по закордонах.

    Anonymous reply Anonymous

    тільки набрехала на усю країну з "три короба"... ніби покинута і нещасна... а де квартира і від кого взялась і - забула.

    Anonymous reply Anonymous

    ой напевно-шо в тебе забрала квартиру шо так переживаеш.

    Anonymous reply Anonymous

    та чого переживаю? противно було брехливі соплі слухати. хоча - це на її совісті. якщо ти злата так у всьому в курсі, то знаєш про що мова...
  • Anonymous

    А мені такі самостійні до вподоби. І працює в своє задоволення, і дочку виховує самостійно. А про життя своє розповідає не "Я перемогла", "я хотіла найдорожчу сукню", "я приймаю ванни із шампанського з ананасами", "в ліжко увечері я заїжджаю лише на розкішному білому лімузині, а інакше спати не ляжу"... Нормальне життя молодої жінки, впевненої і наполегливої. Молодець, зичу успіхів Вам і Вашій донечці віл щирого серця.
  • Anonymous

    Іруся ти молодець- я тебе дуже люблю!!!

    Anonymous reply Anonymous

    іруся просто піде на всьо задля кар'єри "і кого тут любити"

    Anonymous reply Anonymous

    Чи продобався вас Сосєдов як продюсер? вот сильне і грамотне запитання

    Anonymous reply Anonymous

    Ти до чого -це запитання приліпив???чи заблукав???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up