Мер Тернополя просить водіїв везти дітей, вагітних і літніх людей без обмежень. Чи послухають? (ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ)

Мер Тернополя просить водіїв везти дітей, вагітних і літніх людей без обмежень. Чи послухають? (ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ)

Прогнози синоптиків для Тернополя знову невтішні. Уже цих вихідних і наступний тиждень прогнозують сильні морози.

Міський голова Тернополя Сергій Надал рекомендує водіям громадського транспорту в Тернополі в сильні морози везти дітей, вагітних і літніх людей без обмежень. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі.

— Прогнози синоптиків для Тернополя знову невтішні. Уже цих вихідних і наступний тиждень прогнозують сильні морози. Я звертаюся до усіх водіїв громадського транспорту та кондукторів: не залежно від кількості пасажирів у салонів, пропускайте у транспорт без обмежень дітей, вагітних, літніх людей, — йдеться у повідомленні. — Я не думаю, що стояння на такому сильному морозі допоможе дотримуватися карантину. Особлива вимога до усіх пасажирів — обов’язково одягати у транспорті маску.

Відео дня

Під дописом міського голови пів сотні коментарів. Ось деякі з них.

Lud-Mila Lud-Mila Прохання до людей похилого віку ,не виходити з дому без нагальноі потреби в таку погоду. І дати змогу студентам і працюючим добратись до навчальних закладів і роботи.Тобто не займати транспорт .А заплановані *екскурсіі на ринок* перенести на більш тепліший період.

Оля Левунь Людям потрібно проводити роз'яснювальну роботу своїм батькам похилого віку, щоб утримувались від поїздок громадським транспортом, без нагальної потреби, задля своєї ж безпеки. Тим часом коли школярі, студенти, працюючи люди довгий час очікують на транспорт, щоб дістатись місця призначення.

Світлана Кузьмович Поліція зупиняє, складає протоколи, мотивує тим, що є постанова Кабінету Міністрів і ніякі міські накази для них не діють, в п’ятницю 11 маршрут зупинили зранку, водій пожалів людей, а його оштрафували

Марія Сворінь Я думаю що безобмежень треба брати всіх пасажирів в ці важкі дні ,не тільки діт.літ.ваг. бо дуже важко добиратися на роботу ми дуже спізнюємося а коли нас ще будуть лишати на зупинках бо ми не з категорії вами перерахованих то нам буде непереливки.Дуже прошу зверніть на це увагу.Дякую.

Оксана Кутень Скиньте взагалі ці обмеження для всіх на час лютих морозів ,ці що добираються до роботи можуть вистояти на зупинках

Як думаєте, водії послухають? Пишіть у коментарях свої думки з цього приводу.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (136)
  • Роман

    А може для початку сніг потрібно вивезти, як понагортали але не повивозили. Чому комунальну техніку віддали в оренду брату Надала, який займається будівництвом?! Чому назад не забирають та не вивозять сніг?
  • pitersuperfly

    Вони би послухали як би їх не штрафували
  • Галина Стасишин

    Нн послухали перевазники дальше не зупиняються
  • Таля Масловська

    Вже послухали,у суботу...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:02 Про блуд, зради і церковний шлюб. Отець Олексій Філюк відповідає на гострі питання про сім'ю photo_camera 21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up