Правоохоронці розповіли деталі аварії за участю службового авто

Правоохоронці розповіли деталі аварії за участю службового авто

Дорожньо-транспортна пригода трапилася о 23 годині 12 квітня поблизу села Прошова Тернопільського району. На дорозі не розминулися автомобіль поліції та «MAZDA 323».

На місце події  виїхали працівники слідчо-оперативної групи, внутрішньої безпеки та інспекції з особового складу. Слідчі встановили, що поліцейські патрулюючи на службовому транспорті район, зупинили за порушення правил дорожнього руху водія автомобіля «ВАЗ 2108». Кермувальник свою провину не визнавав, тож  правоохоронці запросили  його сісти на переднє сидіння службового авто для перегляду відеофіксації порушення. Під час спілкування працівники поліції запідозрили, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння, тож попросили його пройти відповідний тест в медичному закладі.

Вже під час руху автомобіля по дорозі, молодик з незрозумілих причин схопився за кермо та різко вивернув вбік. В результаті такого небезпечного маневру службовий автомобіль виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з іншим транспортним засобом.

Під час автопригоди постраждала пасажирка іномарки, жителька села Теофілівки Тернопільського району. ЇЇ з травмами голови та переломом щелепи доправили до медзакладу. Працівники поліції серйозних травм не отримали.

Відео дня

Винуватець автопригоди з місця події втік, однак його оперативно розшукали. На 22-річного жителя села Скоморохи складено адміністративний протокол згідно статті 130 Кодексу України про адмінправопорушення. Вирішується питання щодо притягнення мешканця району до кримінальної відповідальності згідно статті 348 ККУ - посягання на життя працівника правоохоронного органу.

Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудового розслідування злочинів за статтею 286 ККУ. Щодо правомірності усіх дій поліцейських працівники служби відділу інспекції з особового складу управління кадрового забезпечення ГУНП в Тернопільській області розпочали службове розслідування, повідомляє Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Як ми повідомляли раніше, постраждала скаржилася, що у неї не беруть показів. Журналісти "20 хвилин" продовжують відстежувати ситуацію.

 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (31)
  • Анастасія Курило

    Це означає вони нас бережуть... таких тре судити як слід. А ні все спитати на не вину людину. Тільки щоб вони вийшли з чистої води. І були постраждалі.. судити їх...  
    Вині повинні бути покарані
  • Taras Rutkovskyi

    Я просто не зрозумів, як цей чоловік після зіткнення авто міг втекти з місця події...?з авто поліції?пішком.. в Скоморохи?на автобусі?А його не зупиняли?
  • Andrew Levytskij

    Давайте разом допоможемо розібратись полісменам , для чого їм наручники і як їх застосовувати.

    Roma Klymchyk reply Andrew Levytskij

    То не полісмени а якісь інваліди чи хто навіть незнаю як їх назвати
  • Маряна Гульовата

    В нас роками так.Щоб несталося за участі поліциї колишньої миліциї,скільки вже різних випадків було.Але постійно получається що поліция ніколи невиновата.І ще чому вони посадили затриманого посадили коло водія  шей пяного так немає бути.....як друга рішили просто підвести.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up