П'яний водій Ford Transit, якого зупинили за порушення ПДР, виявився винуватцем ДТП

П'яний водій Ford Transit, якого зупинили за порушення ПДР, виявився винуватцем ДТП

На вулиці Леся Курбаса, 16 січня, близько 19-ї, екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Ford Transit за порушення правил дорожнього руху, а саме – в темну пору доби не були ввімкнені фари ближнього світла.

 

Під час спілкування патрульні помітили у 46-річного водія ознаки алкогольного сп’яніння . Чоловік погодився освідуватися на місці зупинки за допомогою технічного приладу Drager, результат - 2,24 проміле алкоголю в крові, що в 11 разів перевищує допустиму норму.

Крім того, інспектори встановили, що це авто є винуватцем ДТП, що трапилось кілька хвилин тому на перехресті вулиць Київська – Тарнавського. Водій Renault Grand Scenic, учасник аварії описав авто-винуватця події, вказавши, що це бус білого кольору.

Нетверезий водій визнав, що дійсно вчинив ДТП та покинув місце події. Крім того, на винуватця вказували і пошкодження транспортного засобу. Пояснити свої дії чоловік не міг.

Відео дня

Інспектори склали на водія-порушника 4 адміністративні матеріали: за статтею 130 (Керування у стані сп’яніння), статтею 122 (Порушення ПДР), статтею 124 (Порушення Правил дорожнього руху, що призвело до пошкодження транспортних засобів), 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП. Також патрульні вилучили посвідчення водія та видали тимчасовий дозвіл на право керування транспортним засобом, повідомляє патрульна поліція Тернополя.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up