Тернополянка викликала поліцію, бо водій маршрутки відмовився дати провалідований квиток

Тернополянка викликала поліцію, бо водій  маршрутки відмовився дати провалідований квиток
  • Тернополянці в маршрутці №22 видали непровалідований квиток. На вимогу видати провалідований квиток, водій сказав "або беріть такий, або виходьте". 
  • В поліції жінці сказали, що вона може брати і непровалідований квиток.
  • У міській раді наголошують, що дійсний лише провалідований.

 

Інцидент стався в маршрутці №22 на зупинці Ринок 4 лютого близько 11:00.

- Даю водію 5 гривень, а він мені квиток з друкарні непровалідований, - розповідає тернополянка Галина. - Я ж попросила, щоб видав провалідований, бо читала, то що дійсним вважається лише такий. А що, як контролер зайде? Водій  відмовився і сказав: "або беріть такий, або виходьте". Також зайшов хлопець, який також вимагав провалідований квиток, але його не дали, як и мені.Тоді це вже було діло принципу, і я подзвонила в поліцію, щоб поцікавитись,який же насправді мені мають дати квиток. В поліції сказали, що можна брати непровалідований. В кінці кінців я так і зробила. Але тоді мені цікаво, хто ж насправді правий?

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ЗАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Нагадаємо, у транспорті ходять контролери, і дійсним вони вважають лише провалідований квиток.  

Відео дня

Перевізник, який відповідає за цей маршрут, каже, що водії видають надруковані наперед квитки, бо так зручніше та швидше. Мовляв, так людина бере квитки сама, тоді як щоб видати провалідований водії змушені брати готівку, давати решту, ще й проводити власною карткою, щоб видати квиток.

- Я згідний, є рішення виконкому про валідовані квитки. Але ці невалідовані квитки зареєстровані в податковій - зараз вони самі не знають чи їх можна видавати, - зазначив директор ПАТ "Тернопільське АТП 16127" (маршрути №20, 22, 23, 30) Олександр Шильман. - Без кондукторів водіям важко, і я їх розумію, бо вони відповідають за безпеку руху. Нам не показали як правильно, тому так і виходить. 

Читайте також: Тернополяни повинні брати у транспорті лише "валідовані" квитки

- Пасажири повинні знати, що дійсним є лише провалідований квиток, - каже начальник міського управління транспорту Ігор Мединський. - Якщо водій відмовляється його видавати, то слід скаржитись або в міську раду за номером 1580, або в наше управління - 52-15-14.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (39)
  • Helga Soloha

    сьогодні їхала на чотирьох маршрутках - хто платив налічкой квіткив ніяких неотримував
  • оля

    підняли тариф  про те  нічого незмінилося!!Іздила і в 16 і в 20 маршруті ніхто з водіїв жодного разу не дав  ніякого квитка!

    бурундук reply оля

    і кому вірити: тим, хто тебе безпосередньо возить чи тим, хто вміє тільки команди роздавати?

    бурундук reply оля

    про шо може  бути мова, як міська рада і перевізники один одному суперечать
  • Пркурор

    Маємо грубе порушення (перевізник його ПІДТВЕРДИВ), міська влада обіцяла, що при таких порушеннях буде розривати тимчасові угоди з перевізниками. Думаєте то правда? Думаєте тимчасова угода буде розірвана? Чи думаєте що Надал та його банда будуть повертати хабарі, які отримали від перевізників? Помахають пальчиком та і забудуть!?
  • Гаврил

    Довелось спостерігати таку ситуацію. 19 маршрут, на одній із зупинок заходить два пасажира та дають по пять грн. за проїзд. Водій квитка не роздруковує. На наступній зупинці заходить два контролера (хлопець та дівчина-молоді 23-26 років), хлопець згинається над валідатором (касовим апаратом) і мабуть роздруковує звіт на ту годину. Далі проходить по салону та питає, чи мают люди квитки... І що ви думаєте, оті два безквиткові пасажири про які раніше згадувалось якимось дивом обійшов контролер і о чудо-всі з квитками...) Сидів біля мене хлопець то він сказав, що його вже на дружбі перевіряли...) Кому потрібні такі контролери за що їм зарплатню платити?! І справа в тім, що в маршрутці було близько 10- людей. Невже складно було попросити показати квиток?! Ганьба.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up