У поліції назвали обставини аварії біля Смиківців, де зіткнулися чотири автомобілі

У поліції назвали обставини аварії біля Смиківців, де зіткнулися чотири автомобілі

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася 29 квітня на Тернопільщині. 

Як раніше повідомляли "20 хвилин", на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка, в напрямку села Смиківці, не розминулося чотири автівки. 

Читайте Біля Смиківців ДТП: зіштовхнулись чотири автомобілі. Є потерпілі (ВІДЕО)

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля Skoda, який рухався з Тернополя на Хмельницький, увімкнувши лівий покажчик повороту, зупинився перед маневром. В цей час позаду їхав ВАЗ-2108. Він також зупинився за Skoda, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Відео дня

Проте транспортний засіб  Ford Transit не вибрав безпечної дистанції і врізався у ВАЗ. Після цього легківку викинуло на смугу зустрічного руху і вона в'їхала в Toyota Rav 4. 

Тілесні ушкодження отримала неповнолітня пасажирка з ВАЗу. Її госпіталізували в хірургічне відділення У всіх водіїв відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває перевірка. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (26)
  • Читач87

    Тернопіль - казка в який ми живем!
  • Олег Сидлачек

    РАГУЛЯКИ
  • Petro Fedorovych

    Кінець населеного пункту, всі збільшують швидкість, чотири полоси (дві в одну сторону, дві в іншу), подвійна суцільна лінія і якомусь дебілу прийшло в голову дозволити ліворуч. І Ок, якщо б десь на повноцінному перехресті, а то в поле. Без жодної додаткової (спеціальної для цього) полоси.

    Я ще бачив деяких водіїв які там робили розворот, і вже після цього їх наздоганяли взад інші автівки. То напевно має статися летальний випадок щоб того дебіла осінило, і він заборонив там той дурнуватий поворот.

    Заставити того придурка зремонтувати всі постраждалі автівки - нехай надалі включає мізки, коли планує зміни в розмітці.

    Саньок Свірщ reply Petro Fedorovych

    Petro Fedorovych то напевно якийсь вуйко із чорним балончиком краски зробив так званий поворот...

    Petro Fedorovych reply Petro Fedorovych

    Василь Білоус про що з вами говорити. Тут думати треба, що можна зробити, чи потрібно це, і чим це закінчитися може. Тим баче на польову дорогу. Жінки ще понароджують 👍

    Бувайте. 🤚

    Василь Білоус reply Petro Fedorovych

    Petro Fedorovych Я не говорю про наявність окремої смуги, а про культуру водіння. Водій повинен бути уважним, бо інакше у нас буде, як у США: випав сніг, і ДТП за участю тисячів автомобілів протяжністю у кілька кілометрів. Щось подібне було взимку на трасі Київ - Одеса. https://www.youtube.com/watch?v=U2xAYloYzjM

    Petro Fedorovych reply Petro Fedorovych

    Василь Білоус на такій дорозі повинна бути як мінімум додаткова смуга. Якщо ні то так і буде надалі. Хіба державі байдуже людські життя.

    Василь Білоус reply Petro Fedorovych

    Немає значення, яка причина зупинки обох транспортних засобів. Так, ймовірно, якщо там дійсно подвійна суцільна лінія, вони порушили вимоги ПДР, але  третій ідіот куди їхав? Йому засліпило серед білого дня?

    Petro Fedorovych reply Petro Fedorovych

    Василь Білоус в країнах котрі турбуються про своїх громадян повороту наліво (наголошую в поле) немає.

    Василь Білоус reply Petro Fedorovych

    Відповідно до п.2.3 Розділу 2 ПДР для забезпечення безпеки дорожнього руху водій зобов'язаний бути уважним, стежити за дорожньою обстановкою, відповідно реагувати на її зміну, стежити за правильністю розміщення та кріплення вантажу, технічним станом транспортного засобу і не відволікатися від керування цим засобом... До речі, цього ніхто не відміняв. А якби транспортний засіб раптово зупинився у зв'язку з виникнувшою технічною несправністю, його теж бити?  Тут вина трьох водіїв, окрім водія зустрічного авто, в яке в'їхала вісімка.
  • Микола Антіпов

    дві суцільних поварот ліворуч і розворот заборонений водій шкоди губо порушив пдр створивши аварійну ситуацію яка призвела до тяжких наслідків вчіть пдр  будьте уважні за кермом
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up