У Струсові починають ремонт мосту: як об’їхати чи обійти проблемну ділянку?

У Струсові починають ремонт мосту: як об’їхати чи обійти проблемну ділянку?

Рух транспорту через відрізок автошляху Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль у Теребовлянському районі буде обмежено.

 - Перекриваємо дорогу Н-18, - повідомила 10 листопада на своїй сторінці у соцмережі Служба автодоріг Тернопільської області. - У зв’язку з початком капітального ремонту мосту у селі Струсів, рух транспорту через відрізок автошляху Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль у Теребовлянському районі буде обмежено.

Cьогодні (10 листопада - прим. ред.) одна з балок штучної споруди над рікою дала тріщину. Аби запобігти руйнуванню мосту, з 11 листопада ми перекриваємо 10-кілометровий відрізок від селища Дружба до Дарахівського перехрестя, йдеться у повідомленні.

Підрядник у терміновому порядку розпочне роботи на мості, щойно отримає дозвіл ДАБІ.

Відео дня

Cлужба автомобільних доріг у Тернопільській області разом з поліцією розробила схему об’їзду ділянки.

Альтернативними шляхами є:

М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече;

Т-09-03 Галич – Підгайці – Сатанів;

М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка;

Т-20-06 Городище – Зарваниця – Бучач;

Т-20-01 Бучач – Чортків – Скала Подільська.

Раніше Служба автодоріг області повідомляла, що проїзд автошляхом Н-18 у селі Струсів буде закрито для великогабаритного транспорту . Об’їзд місця ремонту здійснюватиметься автошляхом М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече. А для потреб мешканців села та легкового транспорту підрядна організація влаштує через ріку тимчасовий переїзд.

Довідка

Міст через ріку Серет на км103+602 автошляху Н-18 у селі Струсів капітально відремонтують вперше за 50 років. Днями було укладено договір з переможцем тендеру ТОВ «ГЛОБАЛ БІЛД ІНЖИНІРИНГ».

Згідно з проєктом, міст з балкового перероблять в арковий. Влаштують три елементи труби. Підрядна організація замовила виготовлення у підприємства Via Con гофрованої арки необхідного розміру.

Габарити моста збільшать до 9 метрів. Також розширять тротуари по обидва боки. Вони матимуть ширину 1,5 м.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 Тимчасове відключать газ в центральній частині Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up