В аварії на Тернопільщині загинув 8-річний хлопчик

В аварії на Тернопільщині загинув 8-річний хлопчик
  • Чергова смертельна ДТП трапилась у Теребовлянському районі. Від отриманих травм помер восьмирічний хлопчик. Ще постраждало кілька людей.
  • Загалом на Великдень правоохоронці зафіксували шість аварій. Загинуло четверо людей. Ще 12 осіб госпіталізували в лікарню. 

Автопригода, у якій загинув 8-річний хлопчик, сталася близько 18 години поблизу села Струсів  у Теребовлянському районі. За попередніми даними, 22-річна дівчина не впоралася з керуванням автомобіля «Opel Vivaro» та з’їхала на узбіччя дороги.  В результаті такого маневру мікроавтобус зачепив відбійник,  внаслідок чого відчинилися задні двері салону через які випали двоє пасажирів: 8-річна дитина та 18-річний хлопець.

Від сильного удару малолітній загинув на місці події, а іншого потерпілого доправили до лікарні. На момент аварії в мікроавтобусі перебувало 9 людей. За попередніми даними, водій транспортного засобу була твереза. 

Двоє людей загинули та двоє отримали травми внаслідок аварії, яка трапилася близько 19 год на об’їзній дорозі міста.

Відео дня

Читайте також: Трагедії на Великдень: в аваріях загинули молоді люди.

У ДТП поблизу села Горинка Кременецького району травми отримали троє людей. Близько 10.30 год.  39-річний житель Рівного не впорався з керуванням автомобіля марки «ВАЗ-21104»,  з’їхав з проїжджої частини у кювет та перекинувся.  Травми різного ступеня важкості отримали водій та дві його пасажирки.

У селі Іване Золоте Заліщицького району не розминулися «ВАЗ-2107» та «NISSAN Patrol». Травми отримали кермувальник «Жигулів» та його малолітній син.

Відомості щодо усіх ДТП внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Причини аварій встановлюють правоохоронці.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (33)
  • Mariya Tkachyk

    80% людей в Україні гине в аварії лиш тому , бо не були пристібнуті пасками безпеки , якби дитина була пристебнута , лишилася б жива . Дуже жалко що в нас лише пристібаються коли бачать поліцію, але це не їм потрібно ,а вам . Як водій так і пасажири повині бути впристебнуті! Люди !не ризикуйте своїм життям !
  • Руслана Бабій

    Співчуваю батькам загиблої дитини...
  • Марк Аврелий

    Шкода дитя...одна хвилина неуважності і можна втратити все...
    Біда по лісу не ходить,вона ходить по людях..
  • Геннадій Кузик

    Потрібно створювати орган ,який би займався безпекою дорожнього руху та особистою безпекою учасників дорожнього руху....новостворена нова поліція не працює ,а займається особистим піаром....так іх навчили Аваков,Деканоідзе,Князєв і ім подобні ,хіба це реформи...

    Нагірянк reply Геннадій Кузик

    Ось вам  результат
    того що один  хитро-пий , продав права на водіння другому , що хотів мати права причому не вивчаючи і не читаючи їх .Тому немає
    чого тут писати і плакатись, ви невчитесь нечитаєте неосвічені,
    наука для вас  це взагалі інша планета.Вам продали права на водіння авто , ви купили ось і все  результат  бачите самі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up