Де в Тернополі ремонтують парасолі і за скільки

Де в Тернополі ремонтують парасолі і за скільки

Ремонт парасоль в середньому обходиться 15-25 грн, нову можна придбати за 150-1000 грн. 

В дощову осінь без парасолі не обійтись. Але з питанням що робити, якщо вона поламалась, і викинути її шкода, стикнулось чимало тернополян. А за хорошу нову парасолю потрібно віддати не одну сотню гривень. 

- Пішла на ринок вибирати парасолю. На китайські за 150 грн я навіть не дивилась, придбала за 250 грн, - розповідає Ілона Карпюк. - Відкрила її кілька разів, і вона зламалась - щось з тією пусковою кнопкою сталось. Тепер стикнулась з другою проблемою - в Тернополі майстрів парасоль майже нема, а віддавати знову 250 грн за нову якось не дуже хочеться. 

Один з небагатьох майстрів  Віктор Токаренко працює на "Східному". Восени, особливо в дощову погоду, роботи у нього суттєво більшає.  

Відео дня

- Дешеву китайську парасолю можна відкрити раз-два і вона зламається, - розповідає майстер Віктор Токаренко. - Там тонкі алюмінієві спиці, які ламаються від пориву вітру, не те що металеві радянські металеві парасолі. Якщо ламається повний автомат - це коли вони відкриваються за допомогою кнопки -, його майже неможливо зремонтувати. Я б такі взагалі не радив купувати. В нас просто нема до нього деталей, тому в цьому випадку легше купити нову. Як то кажуть, скупий двічі тратить.

Замінити спицю обійдеться 15-20 грн, заміна тканини - 30-35 грн. Ремонт парасолі максимум обійдеться 40-45 грн, каже майстер. 

Читайте також: поради майстра як обрати якісну парасолю. 

Найбільший наплив клієнтів в кінці літа-на почачку осені. Конкуренції в Тернополі, майстер каже, мало. Зокрема кілька його знайомих майстрів працюють на дому і для своїх. 

Найбільша проблема у запчастинах, каже майстер. Пан Віктор готовий купляти поламані чи старі парасолі, або ремонтувати безкоштовно парасолю за рахунок кількох поламаних. Можна з двох-трьох зібрати одну. 

Зокрема майстерня працює на вул. Протасевича, 2, (Збаразьке кільце, в приміщенні маг. "Парус") з пн по сб з 8:00 по 18:30, тел (096) 575-53-25 Віктор Токаренко. Також тернополяни зазначають, що ще один з пунктів ремонту парасоль є на вул. Медовій біля школи мистецтв.

Якщо ви знаєте ще в Тернополі пункти ремонту парасоль відповідь пишіть в коментарях. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Таня Сушинська

    Підкажіть ,де саме на 15 квітня ремонтують?
  • Віталік Шенюк

    На Східному на Збаразькому запитайте . його тут всі знають
  • Ірина Белякова

    А ще є чоловік, який ремонтує парасольки на ринку 15 Квітня

    бурундук reply Ірина Белякова

    пані, ринок великий. нашо писати настільки загально, чи ви самі не знаєте  де?

    Наталья Мармулевич reply Ірина Белякова

    Підкажіть, будь ласка де саме?

    Андрій Дацків reply Ірина Белякова

    Де саме його там шукати?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up