Старі меблі продала через Інтернет

Старі меблі продала через Інтернет
Зі старих меблів ми залишили лише м'яке крісло - у ньому зручно сидіти і читати казки
Позбутися старих меблів і їх вмісту допоможуть оголошення в Інтернеті, знайомі, Червоний Хрест, кілька комісійних і тернополяни, які займаються продажем вживаних речей.

Це друга публікація із серії статей 20minut.ua про те, куди подіти неоптріб із хати.  Якщо ви маєте свої ідеї та пропозиції щодо цієї теми - пишіть у коментарях. 

Отже, цього разу пишемо про меблі.
Вдома потрібно було облаштувати дитячу кімнату для школяра і кімнату для доньки-студентки. Щоб кожен з дітей мав свою кімнату, треба було зробити ремонт і змінити меблі. За 2 роки нам вдалося позбутися практично всіх старих меблів, яким було по 20-25 років.

Стару кухню ми вивезли на дачу, але як показав досвід, вона так і стоїть невстановлена. Наші збитки – самі носили ще й оплачували послуги буса, який би вивіз її за 20 км з міста. Тому від ідеї возити інші старі меблі на дачу відмовилися.

Відео дня

Стару ванну відвезли до батьків, бо їхня була ще старіша, а пральну машинку продали чоловіку, який купив її на будову, щоб робочі могли прати там свої речі. Його знайшли через знайомих.

Під під’їзд ми винесли лише крісло-вертушку, і вовняний килим, який поїла міль - речі зникли впродовж години.

Старі меблі ми продавали за символічну ціну і з самовивозом із нашого п’ятого поверху - через оголошення на ria.com і в газеті «RIA плюс». Насамперед, хотіли позбутися найгабаритніших речей – шафи-купе і великого ліжка зі спальні, дитячого ліжечка сина, кількох шаф в передпокої, великого письмового стола, який займав півкімнати, дитячого дивана, з якого донька вже виросла, старої м’якої частини, де не розкладалися дивани, і стінки в вітальні. Отож почалася фотосесія наших меблів. А далі все не складно, заходите на сайт, вибираєте категорію, відзначаєте, що хочете безкоштовне оголошення, завантажуєте фото і чекаєте дзвінків. Не скажу, що дзвінків було багато. Але ті молоді люди, які буквально через кілька днів приїхали до нас, купили чимало. Їм залишили для життя квартиру без меблів, тож поїхали від нас зі стінкою до вітальні, шафою, письмовим столом, диваном і ліжком в спальню.

Дитяче ліжечко ми продали через комісійний на Тарнавського. Ще три шафи з коридору майстер, який виготовляв нам нові меблі, розпиляв на полички в нові шафи-купе, а в журнального столика замінив стару дубову стільницю на нову.

Ще рік в нашій вітальні залишалася шафа-купе, м’яка частина, а з дріб’язку в під’їзді - вішак з тумбою в коридор, стільці, етажерка.

Шукали можливість здати меблі в комісійний, але через націнку за ті гроші їх або не купили б, або купували б дуже довго, тому ефективніше було шукати оголошення людей, які скуповують старі меблі, реставрують їх і перепродують. Таких ми знайшли через оголошення. (Роман. Меблі. 098-206-8999). Вони за символічну суму купили замшеві дивани і шафу-купе, а решту меблів чоловік віддав їм як бонус. Тож з усієї "старовини" в нас залишилося лише м’яке крісло, яке чудово вписалося в кімнату сина – в ньому дуже зручно читати, розповідати казки і дивитися мультики на планшеті.

Як показала практика, старі меблі є досить місткими, тож їхній вміст довший час залишався в мішках на підлозі. Отож за допомогою методики сортування – залишити, продати, викинути, подарувати чи віддати на благодійність, – запозиченої з телепередач, стара дитяча коляска-люлька поїхала в Червоний Хрест на Київській, 3а. Сюди ж відправився мішок м’яких іграшок і непотрібних жіночих сумок і старих рюкзаків, дитячий одяг, який не купили в дитячих комісійних на Тарнавського і Злуки. Старий одяг дорослих частково відвезли родичам в село, частково віддали батькам.

До речі, в дитячих комісійних можна продати абсолютно все – возик, велосипед, самокат, машини, іграшки, одяг, взуття, слінги, дитячі гойдалки, автокрісла і навіть невикористані соски від пляшечок для пиття. Звичайно, оцінити доведеться недорого – може навіть і за третину вартості, бо додасться ще 30% націнки магазину, але це все-рівно вигідно – ви звільняєте місце в квартирі і отримуєте якесь матеріальне відшкодування. Такі комісійні досить популярні серед мамусь, які хочуть купити якісні речі в хорошому стані досить недорого. Тож якщо немає кому з родини чи знайомих подарувати те, що вам уже непотрібне, продати речі через комісійний – непогане рішення проблеми.

Довідка
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up