На Тернопільщині правоохоронці воюють з гральним бізнесом та незаконними АЗС

На Тернопільщині правоохоронці воюють з гральним бізнесом та незаконними АЗС

Незаконний гральний бізнес, АЗС і вирубка лісів – ці та інші правопорушення перебувають під постійним контролем управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області.

На виконання вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» під час проведення заходів правоохоронці Тернопільщини викрили та припинили діяльність семи гральних закладів на території міста.

За словами Віталія Кравчука, заступника начальника управління стратегічних розслідувань області, в даних установах надавались послуги у сфері грального бізнесу. Відвідувачі оплачували вказану вказану суму, через мережу «Інтернет» приєднувалися до електронних (віртуальних) казино та грали з метою отримання прибутку.

У ході спецоперацій оперативники ГУНП в Тернопільській області вилучили 67 одиниць обладнання для надання послуг в сфері грального бізнесу. Відкрито три кримінальних провадження згідно статті 203-2 ККУ – Зайняття гральним бізнесом.

Відео дня

 Читайте також: Як працювали та скільки заробляли гральні зали у Тернополі. Ексклюзив "20 хвилин"

 

 У Тернополі демонтували десятки рекламних конструкцій грального бізнесу.

Нагадаємо, Згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів  України від 20 грудня 2019 року, Національна поліція та Державна фіскальна служба отримали завдання  вжити заходів для припинення функціонування розповсюджувачів лотерей, які діють незаконно.
 

Журналіст «20 хвилин» перевірив, чи дійсно гральні заклади у Тернополі припинили свою роботу.
Що з цього вийшло читайте тут "Хто встиг, той виніс сам усе, іншим помогла поліція": працівниця ігрового закладу розповіла про закриття. Ексклюзив.

Читайте також: В Україні не буде гральних автоматів під виглядом лотерей (оновлене)

Співробітники УСР спільно з працівникам Державної податкової служби та Державної фіскальної служби в Тернопільській області у взаємодії з територіальними представниками Нафтогазової асоціації перевірили 46 об’єктів (АЗС), які можуть бути потенційними правопорушниками.

За результатами проведених заходів стосовно 3 суб’єктів господарювання працівники податкової служби склали протоколи за частиною 1 статті 164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності без державної реєстрації, як суб’єкта господарювання, або без одержання ліцензії). Вилучено близько 20 тонн дизпалива та обладнання на суму 750 тисяч гривень.

Під постійним контролем силовиків перебуває нелегальний обіг деревини, а саме – незаконна вирубка та реалізація лісів, а також виготовлення та продаж фальсифікованої алкогольної продукції.

Читайте також: На Тернопільщині чоловік незаконно вирубував дерева для власних потреб.

Санкція  статті 246 ККУ  частина 1 - незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу передбачає  штраф від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Євген Місюрак

    Дуже цікава подача. І тема. https://www.youtube.com/watch?v=SSoObEcwiBc&feature=youtu.be

  • Nazarii Budz

    а чому це - зло?

    Теодор Мармонтов reply Nazarii Budz

    Nazarii Budz я, так само, заходив в такий сальон, брав пивас, який був на той грн дешевше нiж будь де, а різницю закидав в автомат по 5коп.ставка і просирав їх на протязі випивання пива. Деколи навіть забирав назад, рідко більше.
    Тобто, там також від дози і стійкості залежить.

    Nazarii Budz reply Nazarii Budz

    Теодор Мармонтов залежно від дози

    Теодор Мармонтов reply Nazarii Budz

    А бухло це ок, не зло?

    Nazarii Budz reply Nazarii Budz

    Iryna  Polyhach і ця слабкість та тяга до "пригод" просто буде мати інший "вихід"

    Володя але ти не чемний. reply Nazarii Budz

    скажу тобі брате Назар тому що він каже про спорт а сам в спортзалі і місяця не був про що з ним можна розмовляти а курити та пити хоче забороните давайте його заборонимо. Порохо Боти Тримати Стрій!!! То мій Бобік на ланцюгу іду за комуналку розраховуватись=)
  • Nem Nemezis

    А алкоголь це зло, а цигарки? Вони мають теж зникнути, чи це свідомий вибір людини?

    Nazarii Budz reply Nem Nemezis

    чому це зло?

    Yuriy Hrytsyshyn reply Nem Nemezis

    Андрій Вербіцький як для кого...

    Андрій Вербіцький reply Nem Nemezis

    Yuriy Hrytsyshyn а гральний бізнес - то також свідомий вибір!!!

    Володя але ти не чемний. reply Nem Nemezis

    Гарно Виглядаєш ватник.

    Володя але ти не чемний. reply Nem Nemezis

    А ти не хочеш зникнути як цигарки та алкоголь як унтер меншен  шо скажеш чи ти про закони не чув а що до зла ти в церкві коли був скажу за тебе ніколи =)

    Nem Nemezis reply Nem Nemezis

    Yuriy Hrytsyshyn межі тільки в голові, є наслідки

    Володя але ти не чемний. reply Nem Nemezis

    ти і є наслідок не вдалий експеремент природи=)

    Yuriy Hrytsyshyn reply Nem Nemezis

    Nem Nemezis все свідомий вибір людини, але є межа..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up