Відійшли всього на 5 хв. – злодію достатньо


Відійшли всього на 5 хв. – злодію достатньо
Користаючись безпечністю водіїв, злодії "чистять" їхні автівки. Будьте обачні!

Повідомлень про крадіжки з автомобілів, які надходять до правоохоронців, щодня більшає.

З салонів машин зловмисники забирають усе цінне, що безпечні власники залишають  всередині.

  • Нещодавно від крадіїв потерпів 27-річний тернополянин, - повідомив начальник сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Сергій Крета. - Чоловік, як завжди, залишив свою автівку поблизу місця роботи, а коли ввечері повернувся, то помітив, що зникла сумка, а разом з нею ноутбук, документи та чимала сума грошей. Потерпілий звернувся до правоохоронців.

Схожа неприємність спіткала й 38-річного тернополянина. Приїхавши ввечері на закупи до магазину, чоловік залишив в машині сумку з документами, нетбуком і мобільним телефоном. Злодії не дрімали – викрали з салону усі речі потерпілого.

Відео дня

Міліціонери встановили, що до автівок злодії проникали шляхом сканування сигналізації. Тому одна із основних порад правоохоронців – не залишайте в салоні гаманці, сумки, мобільні телефони, дорогих речей. Пам’ятайте, що увагу злодіїв привертає все, що лежить в салоні машини. Тому обов’язково забирайте з собою усі речі.

На парковках біля торгівельних центрів залишайте автомобіль в місцях, які знаходяться в межах фіксації відеокамер. Паркуйте автомашину там, де переконані у її безпеці, а також є освітлення та охорона.

Ніколи не залишайте свій автомобіль відкритим, навіть якщо ви вийшли на хвилинку, наприклад, купити що-небудь в магазині або кіоску.

Коли ж сталося так, що у вашій машині погосподарював ще хтось, крім вас, не зволікайте – негайно телефонуйте до міліції за номером 102. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    А де наша міліція  яка звітує постійно про свої успіхи за чим вона дивиться якщо вже серед білого дня крадуть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up