На фестивалі "Ї" Дмитро Лазуткін читав вірші під музику, були й матюки

На фестивалі "Ї" Дмитро Лазуткін читав вірші під музику, були й матюки

Відомий український поет Дмитро разом із композитором Борисом Севастьяновим запалювали публіку у перший день мистецького фестивалю «Ї» 4 травня. Музичний проект «Артерія» у Тернополі представили вперше. Тому для відвідувачів події це було своєрідним відкриттям.

Поезія звучала під запальні, інколи навіть «рокові» мелодії. Таке декламування віршів викликало шалені емоції. Артисти отримували задоволення від виступу, тому це передавалося і глядачам. Дехто не міг всидіти на місці та відривався разом з виконавцями. Тексти пісень досить різноманітні, були навіть з матюками. Тому не усім відвідувачам це припало до душі.

- Важко сприймати такі тексти під таку музику. Так, виконавці кайфують, але мені більше до вподоби звичайне декламування віршів, – ділиться враженнями від виступу студентка Юля.

Та  проект  знайшов у нашому місті й поціновувачів такого виду мистецтва.

Відео дня

- Досить оригінальний виступ. Незвично бачити Дмитра Лазуткіна у ролі співака. Звикла, що він поет, романтик-серцеїд, вбиває наповал одним ліричним віршем чимало дівчат. А тут – нове амплуа, новий вибух енергії. Я в захопленні спостерігала за емоціями виконавців, їхня експресія та драйв «текли моїми артеріями», - розповідає гостя фестивалю Ірина.

Нагадаємо, що мистецький фестиваль «Ї» триватиме ще два дні (5-6 травня). Організатори обіцяють ще більшу хвилю новинок, емоцій та вражень.

Автор: Юлія Савчук

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up