Школи Тернопільщини потрапили до рейтингу найкращих

Школи Тернопільщини потрапили до рейтингу найкращих

В Україні уже з’явились рейтинги шкіл за результатами ЗНО. У топ  100 увійшло кілька шкіл з Тернопільщини.


Про це повідомляє прес-служба Управління освіти Тернопільської обладміністрації. За її інформацією, до рейтингу  з міста Тернополя потрапили  –  Українська гімназія імені І. Франка (48-е місце) і спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 3 з поглибленим вивченням іноземних мов (97-е місце). З області -  Чортківська гімназія ім. Шашкевича (55-е місце), Борщівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2  (63-е місце).

Також тернопільські навчальні заклади потрапили до рейтингу найкращих  шкіл, які дають базові знання для майбутніх спеціалістів у сфері IT. За основу брали викладання фізики, математики і англійської мови.
 

До цього рейтингу потрапила знову ж таки - гімназія імені І. Франка, 21 місце, і СШ № 3 - 26 місце. А також - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 16 ім. Левицького – 73-е місце і спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 29 з поглибленим вивченням іноземних мов, яка зайняла у рейтингу 96 місце.

 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Piter Savka

    3 -тя школа увійшла зрозуміло чому, там і питань навіть нема.

    Пільгун Світлана reply Piter Savka

    Piter Savka напевне читав на сайті школи про роботу вчителів з обдарованими учнями ( http://school3.com.ua/novyny/pro-robotu-z-obdarovanymy-uchniamy/)  

    Piter Savka reply Пільгун Світлана

    Ну правильно, там де бабло крутисься там і обдаровані.

    Пільгун Світлана reply Piter Savka

    Зацикленість на "баблі" перешкоджає розвитку обдарованості)))

    Piter Savka reply Пільгун Світлана

    О ні, не кажіть, навпаки навіть спияє. Всі діти "господ" такі обдаровані і талановиті при чому у всьому.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up