Друзі фрі-файтера Ігоря Слюсарчука, який помер від інсульту, просять підтримати його дружину та сина

Друзі фрі-файтера Ігоря Слюсарчука, який помер від інсульту, просять підтримати його дружину та сина
  • У Ігоря Слюсарчука, який помер вранці 6 лютого, залишилась дружина і синочок. Друзі сім'ї спортсмена просять підтримати їх.  
  • Прощання з Ігорем Слюсарчуком відбудеться сьогодні (7 лютого) о 19.00 на вул. Микулинецькій у "Домі скорботи". 8 лютого о 10.30 триватиме прощання в "Домі скорботи", панахида - 12.00 в церкві св. Дмитрія ( вул. Микулинецька бічна).

У Нацполіції Львівщини повідомили, що 6 лютого близько 10:30 правоохоронці отримали від лікарів повідомлення про те, що в орендованій квартирі на вул. Масарика помер 28-річний чоловік. Ігор Слюсарчук помер від інсульту.

- Знаю, що лікарі визначили час смерті - близько 4-ї ранку, - каже виконавчий директор Всеукраїнської Федерації фрі-файту Сергій Антропов. -  Ігор був такий добряга, абсолютно щирий, врівноважений, толерантний. Величезний і сильний. Дуже щирий і по-дитячому відкритий. 

На сторінці Ігоря Слюсарчука у соцмережі Facebook дуже багато дописів від його друзів, знайомих, спортсменів з теплими словами, спогади, словами підтримки для його сім'ї.

У Ігоря залишилася сім'я - дружина і синочок. Друзі збирають кошти, щоб підтримати їх. Якщо можете допомогти, кошти можна перерахувати на картку у ПриватБанку - 5168757296417969  (Слюсарчук Олеся)

Довідка

Ігор  Слюсарчук розпочав своє сходження до звання кращого спортсмена Федерації в травні 2010 року, під час Чемпіонату України серед дорослих у м. Долина, Івано-Франківської області. Ігор став відкриттям Чемпіонату. Невідомий до цього широкому загалу 20-річний юнак вперше взяв участь в змаганнях найвищого рангу серед любителів і лише в напівфіналі його поступ до золотої медалі в надзвичайно складному та характерному поєдинку зупинив на той час чинний віце-Чемпіон Світу та Чемпіон України з фрі-файту.

У вересні 2010 року в складі Збірної України з фрі-файту Ігор Слюсарчук став віце-чемпіоном Світу з фрі-файту у важкій ваговій категорії серед 24 учасників, які представляли 22 країни світу.

Вже наступного року Ігор стає Чемпіоном світу з фрі-файту – спочатку в розділі LF у березні в Ростові-на-Дону РФ у важкій ваговій категорії, а у серпні – і у розділі RF у м. Візеу, Португалія, у надважкій ваговій категорії. Наступного року Ігор підтверджує своє звання найсильнішого фрі-файтера на планеті, вдруге поспіль здобувши звання Чемпіону Світу з фрі-файту в надважкій ваговій категорії.

У 2011ому році в складі Збірної Тернопільської області Ігор стає віце-володарем Кубку України з фрі-файту, а в 2012-13 р.р. – володарем Кубку України – найпрестижнішої нагороди в командному заліку.

У 2012-ому році Ігор здобуває Пояс Чемпіона дивізіону Еліта – найвищої нагороди з фрі-файту в особистому заліку, та стає єдиним спортсменом, який зібрав всі можливі нагороди з фрі-файту і є їх одночасним чинним володарем.

В 2012 році Ігор отримує звання Заслуженого Майстра спорту України з фрі-файту та стає першим і на разі єдиним володарем цього найпрестижнішого державного звання.

У 2012-ому році Ігор Стає кращим спортсменов Федерації та гідно ніс це почесне звання.

У 2012-2017 р.р. Ігор шість раз успішно захищає титул Чемпіона дивізіону Еліта і право володіти Поясом Чемпіона. І у 2018ому році готувався захищати його в сьомий раз. Однак в ніч з 5 на 6 лютого серце Ігоря несподіванно перестало битися. Він так і буде непереможеним Чемпіоном.

У 2014 році Ігор стає бронзовим призером Чемпіонату Світу з фрі-файту в розділі ММА в Лас-Вегасі, США та вирішує припинити любительську кар’єру.

На професійній арені, відповідно до офіційної міжнародної бази даних, Ігор провів 32 поєдинки, в 22х з яких переміг.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • David Starr

    Хороший був хлопець, але, як бачимо, не люба голова витримає регулярні удари.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up