Померла колишня директорка Козівського будинку школярів Віра Нечай

Потрібно
0 грн
Зібрано
0 грн
check Перевірено редакцією
Померла колишня директорка Козівського будинку школярів Віра Нечай

Віра Нечай була талісманом закладу, підтримувала і вселяла оптимізм у найскрутніших ситуаціях.

У вічність відійшла колишня директорка Козівського будинку школярів Віра Григорівна Нечай. Про це повідомили на сторінці Козівського будинку дитячої та юнацької творчості «Юність».

«Важко прийняти втрату людини, яку знали багато років, яка була талісманом нашого закладу, підтримувала і вселяла оптимізм у найскрутніших ситуаціях. Світлий спомин про Віру Григорівну завжди житиме у наших серцях, серцях рідних, усіх хто її знав, любив і поважав. У нашій пам'яті вона назавжди залишиться доброю, чуйною, щирою, позитивною, веселою, справжнім професіоналом своєї справи», — йдеться в повідомленні.

Вічна пам'ять…

Відео дня

Читайте також:

Помер директор Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки.

Допомога
* не обов’язково

Безпечна миттєва оплата через LiqPay від ПриватБанк картами Visa або MasterCard

* Комісія з платежів через LiqPay власників карт Visa та MasterCard 0%
icon-pay
Допомога
Сума переказу:
check_circle Дякуємо, за переказ коштів!
Допоможіть поширити інформацію, долучіть друзів до допомоги
Потрібно
0 грн
Зібрано
0 грн
check Перевірено редакцією
Коментарі (1)
  • Maria Patrilo

    Wicña
    Pamat
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up