На вітаміни для маляток. Давайте разом допоможемо діткам, які живуть без мам (АКЦІЯ)

Потрібно
10000 грн
Зібрано
7650 грн
check Перевірено редакцією
На вітаміни для маляток. Давайте разом допоможемо діткам, які живуть без мам (АКЦІЯ)
  • Осінь — час аби зміцнити свій імунітет та підготуватися до зими. Чи не у кожній сім'ї діткам в цей час стараються дати якнайбільше свіжих сезонних фруктів та овочів, щоб малюки збагатились вітамінами на весь рік. 
  • Але є крихітки, у яких немає турботливих мам і бабусь. Їм потрібна наша підтримка. Тому редакція «20 хвилин», оголошує збір коштів на вітаміни для вихованців Тернопільського обласного спеціалізованого будинку дитини, що на вул. Сахарова. 
  • Про всі покупки ми прозвітуємо. Також просимо долучатися підприємців, які можуть напряму забезпечити підвезення необхідних продуктів. 

Улітку ми розповідали про те, як живуть діти в Тернопільському обласному спеціалізованому будинку дитини, у народі цей заклад знають, як «Малятко». Історії вихованців зворушують. 

Читайте також: А коли за мною прийде мама? До сліз: репортаж з дитячого будинку в Тернополі (ВІДЕО)
 

— У нашому закладі 36 вихованців і завдяки підтримці благдійників ми маємо змогу зробити так, щоб вони отримували усе необхідне та жили в хороших умовах, — розповідає директорка закладу Інга Кубей.   — Волонтерів у нас багато. Допомагають з-за кордону, допомагають з Тернополя та з інших міст. Ми щиро дякуємо кожному, хто відкрив своє серце та знайшов як підтримати крихіток. 

Крім того, Будинку дитини можна допомогти, якщо ви принесете деякі предмети догляду (підгузки, гелі, мило, одяг та іграшки). 

Щодо найменших вихованців, за словами керівниці будинку дитини, їм можна приносити фруктові та овочеві пюре, призначені для дітей з 6-ти місяців. У цей час починають вводити прикорм. 

Загалом, якщо ви бажаєте допомогти діткам, краще узгодити попередньо потребу дитячого будинку в тих чи інших речах чи продуктах: бо бувають випадки, коли є надлишок чогось одного, і потреба іншого.

Якщо йдеться про фрукти, їх малюки можуть не встигнути з'їсти. 

На зображенні може бути: дитина та на відкритому повітрі

Тому редакція «20 хвилин», відкриває збір коштів на вітаміни для дітей. Стартує акція із 6 жовтня і триватиме до кінця листопада.

Кошти можна перерахувати на благодійний рахунок редакції в кінці публікації. Суму, яку читачі перераховуватимуть, буде видно у вікні "Допомога" у правому верхньому куті екрану.

За усі зібрані кошти ми домовимося про купівлю необхідних продуктів для Тернопільського Обласного спеціалізованого будинку дитини «Малятко»,. Звіт опублікуємо. 

Окрім того, якщо ви бажаєте допомогти продуктами, одягом або речами побутового вжитку (перелік необхідного є нижче) ви можете приносити їх у редакцію, попередньо сконтактувавши з нашою журналісткою за телефоном: 0971614150 Ольга Турчак.

Немає опису.

Коментар автора: 

Немає опису.

Крихітку, яку тримаю на фото, звуть Христинка. Їй нещодавно виповнилось чотири місяці. Наважитись на відвідини дитячого будинку було непросто, адже всі ми так чи інакше робимо вигляд, що таких закладів не існує. А якщо згадуємо, то, напевно, раз на рік напередодні того чи іншого свята...  Важко передати емоції від мого знайомства з малюками.

Особливо зворушили немовлята. Ти підходиш до візочка і розумієш, що хочеться, аби ця дитина була в безпеці, а з іншого боку — уваги потребують і дітки, які у візочках поряд... саме тому ми, разом із колегами, вирішили розпочати збір коштів для підтримки «Малятка»

Як тільки я підійшла до візочка дівчинки, вона почала усміхатись. Малюки потребують нашої уваги та підтримки. Тому, якщо ви маєте змогу — допоможіть нам організувати закупівлю фруктів для діток. Якщо коштів вдасться зібрати більше, ми зможемо придбати для дітей іграшки, одяг та інші продукти, які зараз так потрібні в закладі.  Не будьте байдужими, бо у більшості з цих діток немає рідних мам, які б змогли їх потішити корисним і смачненьким...

 

Довідка 

Допомогу можна приносити за адресою: м. Тернопіль, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 2.

Також, щоб дізнатись,  що саме потрібно діткам, можна зателефонувати у заклад. Номер:  0352 261 932.

Допомога
* не обов’язково

Безпечна миттєва оплата через LiqPay від ПриватБанк картами Visa або MasterCard

* Комісія з платежів через LiqPay власників карт Visa та MasterCard 0%
icon-pay
Допомога
Сума переказу:
check_circle Дякуємо, за переказ коштів!
Допоможіть поширити інформацію, долучіть друзів до допомоги
Потрібно
10000 грн
Зібрано
7650 грн
check Перевірено редакцією
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up