Партнер рубрики Події

"Та файно, настрій піднімає", каже пасажир нового "Тролейбуса щастя"


"Та файно, настрій піднімає", каже пасажир нового "Тролейбуса щастя"
Від сьогодні, 21 листопада, на маршрут №1 виїхав тролейбус "Україна Єдина!", пасажири якого можуть згадати події з Майдану та зі Сходу. зони АТО. А також можуть залишати в тролейбусі листи для бійців АТО.

Фото, на яких зображені події Майдану, зони АТО, український віночок на стелі та карта України, прапорці України на вікнах, на стільцях вірші про герої та Україну, мішечки для листів бійцям АТО та кондуктор у синьо-жовтій жилетці. Так виглядає "Тролейбус щастя", який студенти ТНПУ оформили у патріотичній тематиці.

Previous Next

Організаторами даного проекту є ТНПУ та КП "Тернопільелектротранс". 

Відео дня

- На фото зображені події, починаючи від Майдану і до сьогоднішніх подій а АТО, - розповідає координатор проекту Тетяна Волкова. - Починається історія з кінця тролейбуса і йде до переду, де ми розмістили малюнки та зображення тої, кращої країни, яка в нас буде.

Враження перших пасажирів "Тролейбуса щастя" - різні. Комусь байдуже, хтось каже, що недоречно у громадському транспорті розміщувати якісь речі, які нагадують про смерті безвинних людей на Майдані та у зоні АТО. Проте більшість пасажирів задоволені і кажуть, що таке оформлення піднімає настрій.

- Це - хороша ідея, справді, - каже тернополянин Олег. - Веселий тролейбус, незважаючи на те, що тут зображення події з Майдану. Але це - наша історія, це було, це є. Ми повинні це пам'ятати. Про такі речі не забувають. Та й настрій підносить. Це у вас, молодих, завжди настрій є. А нам, старшим, якось сумно...

Усі бажаючі тернополяни можуть залишати свої листи та малюнки для бійців АТО. періодично організатори проекту забиратимуть їх та відправлятимуть бійцям. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Королюк Надя

    а щасливі 5 і 9 тролейбуси коли будуть нові!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up