Партнер рубрики Події

Військових з Тернополя починають утеплювати на осінь

Військових з Тернополя починають утеплювати на осінь
5 тисяч літрів питної води, а також утеплення для палаток відправили Тернопільському 6-му батальйону територіальної оборони “Збруч”
5 тисяч літрів питної води, а також утеплення для палаток відправили Тернопільському 6-му батальйону територіальної оборони “Збруч”. Військові нині виконують бойові завдання щодо захисту охорони та оборони територіальної цілісності країни на Півдні.

За словами військового кореспондента Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Василя Лабая, понад двома тисячіами пляшок питної води забезпечило захисників гусятинське виробництво мінеральної води. Окрім того, батальйон “Збруч” отримав утеплення для палаток, оскільки військова частина почала готуватися до осінньо-зимового періоду.

Хоча до зими ще декілька місяців, проте ночі уже зараз стали прохолодними. Щоби не було переохолодження особового складу ми вже починаємо утеплювати палатки, де відпочивають військовослужбовці, — говорить заступник командира батальйону територіальної оборони з тилу підполковник Ігор Дрозд.

Найближчим часом військових також повинні забезпечити утепленими куртками – для кожного військовослужбовця. Кошти є, нині одяг шиють у Харкові. Також вирішили питання із забезпечеення гумовими чоботами, оскільки в осінній період у місцях виконнання батальйоном завдань буде чимало болота. Наразі розглядають можливість підвезення до батальйону ще й пічок -“буржуйок”.

— Термобілизну та рукавиці активісти та волонтери шукають за кордоном і до перших холодів обіцяють нам також передати, — продовжує підполковник Ігор Дрозд. - Проблем із забезпечення паливо-мастильними матеріалами на військову техніку немає.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up