Партнер рубрики Події

Власники «Карти тернополянина» два дні зможуть безкоштовно побути на фестивалі Файне місто

Власники «Карти тернополянина» два дні зможуть безкоштовно побути на фестивалі Файне місто

Вхід на музичний фестиваль 19 та 20 липня Файне Місто 2018 буде безкоштовним для усіх власників персоніфікованої «Карти тернополянина».

Відвідати фестиваль зможуть ті, хто має будь-який вид картки: студентську, пільгову або звичайну. Головне, щоб вона була персоніфікована. Із собою відвідувачам також необхідно мати паспорт.

Такий подарунок для тернополян презентує Тернопільська міська рада та організатори музичного фестивалю.

Фестиваль Файне Місто – Територія Вільних Людей відбудеться 19-22 липня на території тернопільського іподрому. 19 липня буде нульовим днем на фестивалі, перші відвідувачі на який зможуть потрапити уже з 09.00 ранку. Протягом дня тут працюватимуть усі фестивальні музичні локації та інтерактиви, окрім Main, Light та Dark Stage.

Відео дня

А вже 20 липня тернополяни зможуть безкоштовно почути на головній сцені виступи гуртів Карна, Pianoboy, ВВ та екс-вокалістки фінського симфо-метал гурту Nightwish Tarja Turunen. І це безкоштовно. Також у програмі цього дня ще виступи більше 30-ти гуртів зі всього світу. Детальну програму можна знайти на сайті: http://fainemisto.com.ua/

Тернопільська міська рада закликає усіх мешканців, хто ще не встиг виготовити власну «Картку тернополянина», поспішити отримати її, адже до початку фестивалю залишилося всього понад 50 днів.

До слова, станом на сьогоднішній день, понад 69 тис. мешканців Тернополя уже виготовили картки тернополянина, повідомляє прес-служба міської ради.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Анонім

    Нехай вони ідуть нах.... разом з своїми картками ,і фестивалями разом взятими . Ось кинули клич і давай знову агітувати тим лайном під назвою файна картка .
  • Павло Колісник

    Фестиваль має бути для тернополян не для власників підроблених пластикових підробок я народився і проживаю в  тернополі 34 роки а не маю карту ернополянина і що надал відпощуй водося на голові.
  • Vadim Yasinskiy

    Перший день взагалі без виступів, другий  тільки Tarja цікава з виконавців.

    Зате модна буде зекономити, перших 2 дня не платити, а потім доплатити ще за 2 дня. Реально цікавий гурт це "Амаранте", можливо ще "Умф" і все. =/
  • Volodymyr Okarynskyi

    нарешті фестиваль стане дійсно "Територією Вільних Людей". амінь
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up