Партнер рубрики Події

воєнкомати "відловлюють" чоловіків на вулиці???Правда чи міф???

  • Анонім
Останнім часом чути багато повідомлень(переважно від знайомих),що представники воєнкомату разом з Даї-шниками чи міліцією зупиняють машини та автобуси і виписують повістки всім підряд чоловікам на місці.Дехто навіть каже,що прибуло з Києва якесь підкріплення(Кобра) і відловлюють людей прямо на вулиці,і силою доправляють у военкомат??

Останнім часом чути багато повідомлень(переважно від знайомих),що представники воєнкомату разом з Даї-шниками чи міліцією зупиняють машини та автобуси і виписують повістки всім підряд чоловікам на місці.Дехто навіть каже,що прибуло з Києва якесь підкріплення(Кобра) і відловлюють людей прямо на вулиці,і силою доправляють у военкомат???Так от цікаво - чи це правда чи вигадки???Хто що думає чи знає з цього приводу???

 

Від редакції:
Коментує офіцер Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Василь Лабай:
Наведені історії не відповідають дійсності. Ані історія про підкріплення із Києва, ні про те, що працівники ДАІ виписують повістки разом із працівниками військкоматів.
Якщо є хоч якесь підтвердження наведених вище фактів, то ми би хотіли із ними ознайомитись. Інакше виходить, що ми коментуємо чутки. 
Стосовно ж ДАІ, то єдиний випадок, коли їхні працівники можуть співпрацювати із військкоматами, це коли вони зупиняють водія за порушення і, пробивши по базі даних, бачать, що дана людина знаходиться  в розшуку через неявку у військкомат після отримання повістки під підпис. Тоді працівники ДАІ можуть зв'язатися із військкоматами, щоб ті приїхали і розібралися  в ситуації.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (43)
  • Анонім

    Яка мова може бути про мобілізацію ? У   Порошенка мирний план по здачі українських земель .
  • Той

    Сьогодні в Білій на виїзді з каналу вручали повістки.
  • Анонім

    Животное   начало убаюкивает   Личность   различными   иллюзиями,

    окутывая   её   сознание   густой,   туманной   пеленой материального   бытия.   Рассеять   этот   туман   может

    только   личный   духовный   рост   человека,   когда   он,

    благодаря   приобретённому   опыту,   начинает   понимать,   что   такое   настоящая   реальность.

    При  жизни  человека   в   трёхмерном   измерении   Личность   имеет   возможность   духовно   развиться   и   достичь   слияния с Душой,   а   значит,   уйти   в   Вечность. ("Аллатра")
  • Наталя

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:03 Нажились на авто для ЗСУ: кременчанин втратив 280 тисяч гривень при покупці транспорту з-за кордону 13:02 Як рухаються справи з ремонтом моста в Теребовлі (ФОТО) photo_camera 12:03 Як прикрасили Тернопіль до Великодня: підбірка локацій для фото photo_camera 11:01 На Симоненка горів балкон у багатоповерхівці. Як вберегтись від пожежі під час свят Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 10:02 Легко, а кольори неймовірні: 7 натуральних барвників, якими можна розфарбувати яйця 09:02 Соковитий лаваш з червоною рибою: корисний варіант шаурми за 10 хвилин 22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up