Допоможіть особливим діткам отримати свій «Казковий автомобіль»

Потрібно
0 грн
Зібрано
970 грн
check Перевірено редакцією
Допоможіть особливим діткам отримати свій «Казковий автомобіль»
  • Благодійну акцію «Казковий автомобіль» для дітей з Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру організували небайдужі тернополяни, щоб придбати транспорт, якого не вистачає дітям з реабілітаційного центру.
  • Як долучитися до благодійної акції та на якому етапі вона зараз, дізнавався журналіст «20 хвилин».  

Гроші для автомобіля, який зможе перевозити дітей з навчально-реабілітаційного центру, збирали усім містом. Зараз акція на фінальній стадії, однак коли автомобіль приїде до Тернополя та зможе виконувати свою роботу, ще невідомо.  

- Гроші для «Казкового авто» вдалось зібрати, – розповідає організатор акції Олег Нитка. – За автомобілем уже поїхали хлопці. Там його купують, але поки що лишають на польській стороні. Документи на автомобіль ми передаємо в Міністерство соціальної політики, щоб нам дали право ввезти його як гуманітарний вантаж. Оскільки автомобіль буде на балансі держави, то нехай держава хоча б видасть указ. Бо неправильно, коли тернополяни спершу збирали гроші на авто для дітей, а потім збиратимуть гроші на його розмитнення.

Хоча кошти на купівлю автомобіля вже зібрали, акція продовжується, оскільки потрібно провести техобслуговування – замінити мастила, відремонтувати машину, придбати зимові шини – пояснює Олег Нитка.

Відео дня

- Ми хочемо придбати для авто зимову гуму, бо літо швидко пролетить і це питання постане перед закладом, – розповідає пан Олег. – Ще ми хочемо докупити додаткові сидіння. Коли автомобіль не буде перевозити дітей на візочках, його зможуть використовувати для більшої кількості дітей. Так увесь клас зможе поїхати на екскурсію.

Автомобіль, який зможе перевозити діток з інвалідністю, марки Volkswagen Crafter 2.5TDI MAXI 2011року, пробіг 200 тис км. Він коштує 8500 євро. Одночасно машина зможе перевозити вісім дітей на візочках. Автомобіль обладнаний усім необхідним для цього.

Щоб зібрати кошти на «казковий автомобіль» вихованці Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру записали казки тернопільських авторів. Спочатку вони записували казки для своїх однолітків, які не можуть через проблеми із здоров'ям самостійно читати. Згодом тернополяни запустили челендж і продають диски, щоб придбати автомобіль для дітей з інвалідністю. Вартість диску символічна – 100 гривень. Їх можна придбати в ЦУМі, відд. Коніка, в мережах магазинів "Подільський фермер", "ПРОДЛЮКС", "Калина", гуртівні "Пан Баняк". Також організатори закликають усіх, хто придбав диск робити фото з ним та хештегом #КАЗКОВЕАВТО  #KAZKOVEAVTO викладати у себе на сторінках у соціальних мережах, щоб якомога більше людей дізнались про акцію.

Долучитися до збору коштів та одночасно розважитися зможуть усі охочі у Savich-Park у середу, 19 лютого. О 17:00 – розпочнеться акція «Благодійні покатушки». За 100 гривень (вартість диску) ви отримаєте диск та можливість покататися з гірок на тюбах. Акція триватиме до 20:00. Усі виручені кошти допоможуть дітям отримати свій «Казковий автомобіль».

Довідка:

Щоб допомогти придбати автомобіль, можна перерахувати кошти:

Картка Приватбанк 5168 7573 4199 0721 Твердун Ірина

Призначення платежу: На «Казковий автомобіль»

Благодійний рахунок: БО БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ЄДНАННЯ ПОКОЛІНЬ БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ

ЄДРПОУ: 41892464

Р.Р.: UA493387830000026003055115364

Призначення платежу: На «Казковий автомобіль»

Організатори акції: ТОВ  «Українське інформаційне агентство «Вуличне радіо» та благодійний фонд «Єднання поколінь».

Хештеги акції:  #КАЗКОВЕАВТО  #KAZKOVEAVTO

Допомога
* не обов’язково

Безпечна миттєва оплата через LiqPay від ПриватБанк картами Visa або MasterCard

* Комісія з платежів через LiqPay власників карт Visa та MasterCard 0%
icon-pay
Допомога
Сума переказу:
check_circle Дякуємо, за переказ коштів!
Допоможіть поширити інформацію, долучіть друзів до допомоги
Потрібно
0 грн
Зібрано
970 грн
check Перевірено редакцією
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up