На конкурс історій економних подорожей: море в Затоці

На конкурс історій економних подорожей: море в Затоці
На сайті 20minut.ua стартував конкурс історій економних подорожей. До вашої уваги - історія №2 від нашої читачки Олени. Ви теж можете прислати свої історії мандрівок і фото - на електронну скриньку [email protected].

Минулого року їздили на море в Затоку біля Одеси. Цього року теж поїдем. Там море – мілке і пляж великий, дітям є де гратись. До Одеси є прямі поїзди, квитки десь 900 грн за трьох у плацкарті. А звідти в Затоку можна їхати мікроавтобусом, який відправляється від залізничного вокзалу, або електричкою. Житло ми шукали на місці. Але можна і в Інтернеті, є багато сайтів. І зараз сезон почався, то певно ліпше таки наперед забронювати житло. Там є як готелі і бази відпочинку, так і малі дерев'яні будинки. Вони – дешеві, але умови – спартанські. Тобто все залежить, якого комфорту чекаєте. Для сім'ї з трьох (1 дитина) доба на базі відпочинку коштує зараз мінімум 300-400 грн без харчування, тобто від 2100 грн за тиждень. На їжу – вийде ще мінімум 1000грн. Можна готувати самому, або замовляти на базах відпочинку. Тобто за тиждень це мінімум 2100+1000+1000=4100 грн. Решта витрат рахуйте самі, по своїй сім'ї. З Затоки ми самі їздили на екскурсію в Білгород-Дністровський, там є велика фортеця. А ще можна на завод вин в Шабо їхати, або всякі морські прогулянки – хто як любить. Ціни - теж дуже різні.

Олена Ткач

Відео дня

від редакції:
До 30 липня чекаємо і ваших ексклюзивних порад та історій про те, куди вигідніше поїхати на море, де відпочити в горах, чи в селі на озері. Приймаємо на конкурс історії про ваші бюджетні подорожі як за кордон, так і по Україні. Головне – опишіть із власного досвіду, у чому вигода та незручність саме такої поїздки.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 Тернопільська «Нива» на виїзді зустрінеться з аутсайдером своєї групи 20:00 Тернополяни з Терцентру взяли участь у фотосесії до Дня вишиванки 19:00 Вийшли на бойові позиції у вишиванках 18:05 Спадок нашої нації: тернополяни поділилися історіями про свої вишиванки Від читача 12:19 У службі зайнятості Тернопільщини - «єдине вікно» для надання послуг соціально вразливим людям. Зручно, комплексно, інформативно! 17:26 Міць, характер, перемога: 19 травня відбудеться благодійний забіг у Тернополі «RUN 4 VICTORY» (новини компаній) 17:11 Скільки коштує полуниця та ранні овочі на ринку Тернополя: дивіться ціни photo_camera 16:45 На Тернопільщині 16 травня можуть застосувати графік погодинного відключення електрики 16:40 Тернопільським немовлятам подарували перші вишиванки 16:00 На два дні перекриють рух транспорту через «горбатий міст» у Тернополі 15:05 Як тернополяни День вишиванки відзначили: репортаж play_circle_filled photo_camera 14:30 Тернопільські рятувальники у вишиванках: «вишиваємо» перемогу разом photo_camera 13:40 Смертельна ДТП біля Старого Вишнівця — зіткнулися дві легківки 13:03 У краєзнавчому музеї виставка борщівських вишиванок та ярмарок народних умільців photo_camera 12:30 Студенти педуніверситету долучились до Національної руханки у вишиванках «Дякуємо ЗСУ» 12:00 Частково обмежать рух транспорту на важливій транспортній розв'язці у Тернополі 11:20 До смерті побив знайомого — підозрюваному загрожує до 10 років тюрми 10:50 Тернополяни у вишиванках: добірка фото з соцмереж 10:15 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці безкоштовний 10:07 Автопрокат у Тернополі: Вибір автомобілів та умови оренди від компанії «Rent_Cars_Ternopil» (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up