На конкурс історій економних подорожей: Нащо море, якщо є Дністер

На конкурс історій економних подорожей: Нащо море, якщо є Дністер
На сайті 20minut.ua діє конкурс історій економних подорожей. До вашої уваги - історія №10 від нашого читача Андрія. Ви теж можете прислати свої історії мандрівок і фото - на електронну скриньку [email protected].

На Тернопіллі є така чудесна ріка,як Дністер. І треба тим користатися. відпочинок – супер і не гірше за море. Ми з дітьми їздимо на Дністер і просто на рибалку, і на сплави. Там гарна природа. Якщо на рибалку то машиною з’їжджаємо до берега і ночуємо в палатках. Тобто тратимося тільки на бензин і продукти. А на вечерю там можна доброї риби наловити. Дітям на природі добре, є де побігати. Взагалі, там і поплавати, і позагоряти є де. Часом берем свого пса, він взагалі радий.

А ще на Дністрі можна сплавлятися. Раніше сплав коштував 300 грн з людини на вихідні. Цього року ми ще не були на сплавах, але думаю, ціна десь та сама. Словом, рекомендую.

Андрій М.

Відео дня

від редакції:
До 30 липня чекаємо і ваших ексклюзивних порад та історій про те, куди вигідніше поїхати на море, де відпочити в горах, чи в селі на озері. Приймаємо на конкурс історії про ваші бюджетні подорожі як за кордон, так і по Україні. Головне – опишіть із власного досвіду, у чому вигода та незручність саме такої поїздки.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 У Тернополі на мосту зіткнулися двоє велосипедистів 19:02 ТЦК працюватимуть, а ЦНАПи ще не готові: де тернополянам оновити дані з 18 травня 18:02 Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів 16:45 У Карпатах травмувалася туристка з Тернопільщини Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 16:00 10 школі Тернополя — 80 років! Як відзначатимуть ювілей? 15:10 Зеленський підписав закон про штрафи для військовозобов’язаних 14:20 На бульварі Тараса Шевченка облаштовують Алею пам'яті з портретами загиблих героїв photo_camera 14:05 В Раді зареєстрували законопроєкт про скасування позбавлення волі за ухилення від мобілізації 13:00 На Тернопільщині будуть дощі і грози 12:22 Графік відключення електрики на Тернопільщині 11:55 У центрі Тернополя висаджують літні квітники 11:20 Турбує варикоз? Лікуємо варикоз новітнім лазером всього за 60 хв! (новини компаній) 10:46 Рух транспорту перекриють на окремих вулицях в центрі Тернополя 09:30 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 09:15 Ремонт та будівництво: магазини та гуртовні будівельних матеріалів у Тернополі (партнерський проєкт) 09:00 Для молоді організовують вишкіл до Дня Героїв 07:50 У Тернополі тимчасово змінюють маршрут автобуса №12 21:00 Тернопільська «Нива» на виїзді зустрінеться з аутсайдером своєї групи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up