На конкурс історій економних подорожей: В Білорусь на вікенд

На конкурс історій економних подорожей: В Білорусь на вікенд
На сайті 20minut.ua стартував конкурс історій економних подорожей. До вашої уваги - історія №3 від нашої читачки Каріни. Ви теж можете прислати свої історії мандрівок і фото - на електронну скриньку [email protected].

Два роки тому їздили в Білорусь. Найкращий цей маршрут для осені. Нічний автобус з Тернополя – виїзд десь о восьмій вечора, у Бресті – о 6 ранку. Ціна тоді була 100 гривень в одну сторону. Потім ми брали квитки в касі на Біловезьку Пущу до села Каменюки. Напрямок завантажений, о 6 ранку квитки аж на 12 годину. Їхати десь години півтори. Не в касі квиток не візьмеш – на кожній зупинці і перед виїздом їх наявність перевіряють контролери. Може бути прикол з тим, що це заповідна зона і треба якісь дозволи – то просто просіть і кажіть, що ви нічого не знали. Добрі тьоті в касі дадуть квиток без приколів. Квиток обходився десь в 30 гривень. До того ми погуляли Брестом – вулиця Савєцкая, Брестська фортеця – от і все, що є гарне. Але цього достатньо, щоб полюбити Брест. Вхід в Біловезьку Пущу – десь по 10 гривень, можна взяти вєліки по 25 за годину і об'їхати її. Дуже круто. Можна поїхати в резиденцію Діда Мороза. Останній автобус з Пущі на Брест десь в сім вечора. Переночували в готелі "Південний Буг" біля залвокзалу (5 хвилин пішки) за 120 гривень. Без понтів, по-радянськи, але чисто і акуратно. Планувати за один вікенд ше Гродно, Мінськ, Несвіж, Мир – важко, бо дуже погано ходить транспорт. Хіба власною машиною їхати. На людину вікенд обійшовся в 400 гривень + витрати на сувеніри, ковбасу, згущик і всякі такі радості життя. Не так, щоб дуже дешево, але дуже класно з'їздити на вікенд в іншу країну можна.. Зараз то буде дорожче, але все одно варто.

Каріна Манжай

Відео дня

від редакції:
До 30 липня чекаємо і ваших ексклюзивних порад та історій про те, куди вигідніше поїхати на море, де відпочити в горах, чи в селі на озері. Приймаємо на конкурс історії про ваші бюджетні подорожі як за кордон, так і по Україні. Головне – опишіть із власного досвіду, у чому вигода та незручність саме такої поїздки.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Тернополі відкрили меморіальну таблицю захиснику Андрію Мозілю 21:02 «Ще побігаємо на протезах»: історія захисника, який вчиться ходити після поранення 20:00 У Тернополі на мосту зіткнулися двоє велосипедистів 19:02 ТЦК працюватимуть, а ЦНАПи ще не готові: де тернополянам оновити дані з 18 травня Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 18:02 Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів 16:45 У Карпатах травмувалася туристка з Тернопільщини 16:00 10 школі Тернополя — 80 років! Як відзначатимуть ювілей? 15:10 Зеленський підписав закон про штрафи для військовозобов’язаних 14:20 На бульварі Тараса Шевченка облаштовують Алею пам'яті з портретами загиблих героїв photo_camera 14:05 В Раді зареєстрували законопроєкт про скасування позбавлення волі за ухилення від мобілізації 13:00 На Тернопільщині будуть дощі і грози 12:22 Графік відключення електрики на Тернопільщині 11:55 У центрі Тернополя висаджують літні квітники 11:20 Турбує варикоз? Лікуємо варикоз новітнім лазером всього за 60 хв! (новини компаній) 10:46 Рух транспорту перекриють на окремих вулицях в центрі Тернополя 09:30 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 09:15 Ремонт та будівництво: магазини та гуртовні будівельних матеріалів у Тернополі (партнерський проєкт) 09:00 Для молоді організовують вишкіл до Дня Героїв 07:50 У Тернополі тимчасово змінюють маршрут автобуса №12
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up