Готуємо свинину з чорносливом

Готуємо свинину з чорносливом

20minut.ua пропонує рецепти смачних страв до новорічно-різдвяних свят.

700-800 г філе свинини, 2 ст. л. гострої гірчиці, 1 ч. л. солі, 2-3 ст. л. майонезу, 15-20 шт. чорносливу.
Шматок свинини розрізати так, щоб вийшла книжка — “аркуші в перепльоті”. Товщина “аркушів” має бути не меншою ніж 1 см. Чорнослив розпарити в окропі, вийняти кісточки. Розкласти його між “сторінками”. Приготувати масу для змащування. Для цього змішати гірчицю, сіль, перець і майонез. Змастити масою шматок свинини з усіх боків і між “сторінками”. Загорнути м’ясо у фольгу і поставити у холодильник на деякий час (від 6 год. до 3-х днів). Запікати підготовлене філе при 2000С близько 1 год. Незадовго до запікання фольгу розгорнути, щоби м’ясо запеклося до рум’яної скоринки.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Сергій Жадан, Вахтанг Кіпіані та «Тайра» розповіли студентам про сучасну армію photo_camera 20:00 На Тернопільщину прилетіли лелеки 19:00 Артилеристи 44-ї бригади показали, як знищили ворожі гармати та боєприпаси 18:00 Жителька Кременецького району отримала адмінпротокол за неправдивий виклик поліції Від читача 11:29 РОЗ’ЯСНЕННЯ ЩОДО ЗАКОНОПРОЄКТУ ПРО ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ЗАКОНУ «ПРО НАЦІОНАЛЬНУ ГВАРДІЮ УКРАЇНИ» 17:03 За фактом смерті жінки на Лесі Українки відкрили кримінальну справу: що відомо? 16:41 Аварія на водопроводі: можливе погіршення якості води на «Дружбі» 16:05 Податкова запустила онлайн-запис до електронної черги в Центрах обслуговування платників 15:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 14:02 Синоптики попереджають про дощі і сильний вітер на Тернопільщині 13:03 Виставка зброї, ярмарка та благодійний концерт: у центрі Тернополя збирають гроші на підтримку ЗСУ photo_camera 12:00 Жителька Тернопільщини віддала шахраям понад 230 000 гривень під час купівлі авто 11:03 Що показуватимуть у кінотеатрах Тернополя у вихідні 22-23 березня: розклад сеансів та ціни photo_camera 10:01 Війна забрала життя Захисників з Тернопільщини Володимира Серкізевича, Віталія Шаварина і Тараса Януша 09:05 Готуємо крем-суп із сочевиці та пасту з оливок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up