ФК "Нива" не зможе грати на власному стадіоні

ФК "Нива" не зможе грати на власному стадіоні
Причина – борги, у яких клуб звинувачує дирекція стадіону. Директор "Ниви" стверджує, що борги є, однак проблема полягає в іншому

Директор КП "Тернопільський міський стадіон"  Ігор Шушкевич стверджує, що ФК «Нива» за минулий 2103 рік винен стадіону за рішенням суду понад 24 тис. грн. плюс 1800 грн. судових витрат. Судове рішення датоване ще квітнем. Мовляв, протягом минулого сезону, коли «Нива» грала в першій лізі, були укладені договори оренди стадіону на чисто символічну суму в 500 грн. за матч. Але навіть тих коштів і досі не заплатили.

– Стадіон має заробляти на власні потреби, адже значне підвищення цін на воду, газ та електроенергію ставить наше комунальне підприємство фактично на межу виживання. . Тому в розрахунках з футбольним клубом «Нива», який є приватною юридичною особою, стадіон перейшов до економічно обґрунтованих цін. Але і за цей сезон «Нива», провівши на стадіоні вже чотири поєдинки, ще жодної копійки оренди не заплатила. На сьогоднішній день борг ФК «Нива» перед стадіоном становить більше 67 тисяч гривень.  – заявляє пан Шушкевич, демонструючи документи, які підтверджують його слова – судове рішення, довідку про суму заборгованості станом на 17 вересня, а також акти виконаних робіт, які підтверджують факт оренди стадіону (скан-копії документів наявні в редакції - прим.автора)

Опонент пана Шушкевича у даному конфлікті – директор ФК "Нива" Роман Мацюпа стверджує, що суть проблеми – зовсім не у фінансових розбіжностях, не у боргах.

Відео дня

- Я не заперечую факту заборгованості – каже Роман Мацюпа. – Однак близько двох тижнів тому ми дійшли порозуміння. З вересня – і далі щомісяця ми будемо виплачувати по 6,5 тисяч гривень – аж доки не сплатимо усю суму.

Однак, нарікає чоловік, проблема у тому, що "Ниві" не дають грати на стадіоні, апелюючи зовсім не до заборгованості, а до того… що там триває реконструкція.

- Яка реконструкція, погляньте – там нема жодного руху, жодної активності – каже він. – Тож нам напевно доведеться найближчі ігри провести на полі у Стрию – вони обіцяють надати поле безкоштовно. Напевно, 21 вересня гратимемо там.

До слова, пан Автанділ Мдінарадзе в інтерв'ю на сайті "Ниви" заперечив факт боргів стадіону.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Гнатів Іван

    ФК Тернопіль команда яка проіснує доти поки мер Надал і всьо, а ви хто обсираєте Ниву ніколи й не вболівали ні за Ниву ні за футбол взагалі! ви довбані троллі Надала! або глори, якщо команда зверху турнірної таблиці так всьо гарно а знизу так всьо зразу не треба нам такої команди!
  • Андрій Галаван

    2103 рік ще не наступив, а Нива вже борги має)))
  • mark

    так як вели себе так звані "фани" на останній грі з подачі керівництва клубу - то нахєр гнати ту ниву разом з мацюпою і мдінарадзе. так, колись це була команда, за яку не соромно було вболівати, а зараз перетворилась на засіб відмазки від оподаткування для криміналу 90-х
  • Сергій Моспанко

    так як вони грають,то їм грати лише на сільському стадіоні.Витратили шалені гроші на гравців,яким та Нива нафіг не потррібна і жаліються на фінансові проблеми. ФК Тернопіль має не менші проблеми,але там принаймі хлопці всі свої і якось грають і навіть не погано.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up