Євген Дудар розповів про легковажність

Євген Дудар розповів про легковажність
- Це - книжка з мого життя, не гумор чи сатира, які видумані фантазією письменника. Це про мене, - комічне, трагічне, важке, веселе, - розповідає письменник-сатирик Євген Дудар про свою нову книгу. – Прив’язана книга до Зборівщини і Тернопільського району.

Презентація книги «Роздуми легковажного» відбулася в Українському домі «Перемога» 23 квітня. Послухати відомого сатирика, артиста розмовного жанру, публіциста Євгена Дударя, який до речі родом з села Озерна на Тернопільщині, прийшли тернополяни.

- Кажуть, що письменники, які пишуть довгі романи – це серйозні письменники, є ще поети, - вчора він закликав любити Леніна, сьогодні – Бандеру. А сатирик – всіх кусає, або зі всіх сміється, - каже Євген Дудар. - Це щось таке легковажне, це - приправа. Тому я свою книгу назвав «Роздуми легковажного». Що ще сказати про книжку, - красива, обкладинки тверді, я тут на фото красивий, понаписувано там, що я де вчинив.

Відео дня
style="margin-bottom: 0cm"> Виступ пана Дударя перед глядачами був дуже душевний та щирий, а з зали лунало багато сміху. Письменник ділився простими та кумедними історіями з життя, особливо багато розповідав про пригоди на рибалці, а також про кумедні випадки під час зустрічі з працівниками ДАІ. Загалом у історіях пана Дударя прості люди, яким можна зустріти на сусідній вулиці, в селі, на рибалці чи у мандрівці. До речі, коли керівництво області вітало його на сцені та дарувало квіти та грамоту, теж не обійшлося без жарту.

- Тепер можна вважати, що я вже письменник грамотний, - сказав він.

Нині 71-річний письменник продовжує писати книги. Як розповів він журналістам, зараз працює над двома книгами.

- Одна драматична і трагічна, інша сатирична , - своєрідний роман, - каже він. - Хоча я не люблю довго писати, я непосидючий, я не можу довго сидіти на творах. Але що зробиш, який талант, такий і твір.

Окрім того, пан Дудар збирається упорядкувати свої щоденники, адже їх у нього ціла торба.

- Щоденники маю з 53 року, ще з шкільних років, - каже він. - Треба буде їх упорядковувати і видавати. Це просто роздуми з життя. Зараз я думаю все перевести на комп’ютер, дещо відшліфувати. Є дещо файне, дещо наївне. Але і таке потрібне.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up