„У житті немає нічого неможливого”

„У житті немає нічого неможливого”
Стоматологічну клініку DVM у Тернополі відкрили 19 грудня 2013 року
Про життя і справи „RIA плюс” розмовляє з власником стоматологічної клініки DVM Володимиром Дякуном

- Коли відкрили фірму? Які особливості послуг, котрі пропонуєте?

- Клініку в Тернополі ми відкрили 19 грудня 2013 року. Робимо імплантацію зубів, пластику кістки, лазерне відбілювання, фотодинамічну терапію (коли у пацієнта є рухомість зубів). Чимало маніпуляцій проводимо під мікроскопом - витягуємо уламки, пломбуємо, закриваємо щілини, чистимо. Пломбуємо сучасними матеріалами.

- Хто є вашим клієнтом?

Відео дня

- Це люди різного достатку, є багато постійних клієнтів. Близько 30% пацієнтів до нас направляють інші лікарі, якщо потрібно видалити уламки зуба чи є складне видалення зуба.

- Чи важко було знайти кваліфікованих працівників?

- Я відкривав клініку і в Тернополі, і в Бучачі. Щоб взяти двох стоматологів, вибір робив із 15 осіб. Брали їх на стажування на тиждень, і так вибирали. Претендент на посаду мав бути відповідальним, чесним, бути професіоналом, щоб якість роботи відповідала ціні і гарантувала результат.

- Чи бачите в місті (області) для себе конкурентів? Чим від них відрізняєтеся? 

- Конкуренція у Тернополі справді дуже велика. Я вважаю, що це добре, бо стимулює кожного стоматолога працювати краще. Та якщо чесно – конкурентів для себе не бачу. Я не порівнюю свою роботу з роботою інших стоматологів, але в своїй праці і праці лікарів клініки я впевнений.

Наведу лише один приклад. Канали ми стерилізуємо озоном - це дає 100% стерилізацію. Якщо порівняти з клініками, які цього не мають, то існує 3-4% загрози, що не пролікують кісту чи гранулюючий парадонтит. У нас це питання вирішене. Якщо взяти пацієнтів з кистами, лікуємо їх терапевтично, щоб уникнути операції. Щодо цін, то вони змінилися лише на матеріали, а ціни на усі послуги залишили на рівні 2013 року.

- Чому вирішили займатися цим бізнесом?

- Я люблю свою роботу. Подобається розвиватися, впроваджувати нові технології, їздити на курси, вчитися за кордоном.

- Яким бачите свій бізнес через 5 років?

- Будемо постійно розвиватися, застосовувати новітні технології – менш травматичні і менш болючі для пацієнтів. Оскільки у Тернополі відкривається усе більше клінік, будуть виживати сильніші, ті, які вирізнятимуться не дешевизною, а якістю роботи.

- Чи є у вас власна формула успіху?

- У житті немає нічого неможливого. Якщо людина ставить мету, вона її обов’язково досягне, якщо не відразу, то за певний час. Я постійно йду таким шляхом. Ніколи назад не дивлюся, тільки уперед. Незважаючи на ситуацію у країні, руки не складаю. За кордон виїжджати, як зробили деякі колеги, не збираюся - сподіваюся, що налагодиться.

- Чи допомагає вам сім’я у веденні справи?

- Допомагають і сім’я, і друзі. Батьки допомогли відкрити клініку, друзі зробили певні інвестиції. Бо у 31 рік самому започаткувати стомат-бізнес нереально - як би типлідно не працював.

ДОВІДКА “RIA плюс”

Володимир Дякун, лікар-стоматолог, власник клініки DVM. Народився 23 січня 1983 року в с. Зеленій Бучацького району. Одружений, виховує доньку. У 2007 році закінчив Івано-Франківський медуніверситет за спеціальністю «Стоматологія». Хобі – грати у футбол, волейбол, бігати. Відпочинок – на лижах у Карпатах. Контактний телефон - 067-10-10-777.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Дебіл.Ти шо гістологію робиш шо знаєш,що на зубі "кіста"?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up