Про  в.о. міністра і... клозет

Уже не раз говорилося  про можливу відставку в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун. Вже й відповідний  комітет ВР  схвалив проект постанови про визнання її роботи незадовільною. Сама пані Уляна вважає це "відповіддю старої системи, яка понад усе прагне зберегти статус-кво". І що це означає, що "ми діємо правильно і виконуємо суспільний запит на справжні зміни". Також в.о. міністра подякувала тим, хто допомагає "перейти від застарілої совєцької до сучасної системи охорони здоров’я". Якщо виходити з того, що її діяльність викликає жорсткі нападки з боку деяких одіозних представників опозиціонерів - недавніх регіоналів, то з її позицією можна погодитися. Як і схвально сприйняти аргументацію її прихильників щодо того, що уродженка Детройта "прищемила  хвіст" тим, хто збагачувався на різних тіньових схемах у медицині. Все це цілком ймовірно, але мене, як рядового обивателя, передусім цікавить, як все-таки відбувається отой перехід "від застарілої совєцької до сучасної системи охорони здоров’я". Сам я, на своє щастя, ще не є постійним відвідувачем медичних закладів і аптек. Навідуюся туди, можна сказати, епізодично. Приблизно півроку тому, після одного такого візиту, я написав  у своїй публікації дослівно так:  "У мене  враження про одну з лікувальних установ міста почалося... з клозету. Защіпка на його дверях діяла так, що її доводилося притримувати однією рукою, в той час як друга була зайнята розщіпанням ремінця на штанах. Лівою рукою впоратися із защіпкою не вдалося, отож коли я взявся за неї пальцями обох рук, штани мої сповзли додолу".

Зовсім нещодавно побував у цій установі знову й знову виникла потреба заглянути у описаний клозет. Враження - наче повне deja vu. Той самий брудний умивальник. Та сама защіпка. З тією лише різницею, що тепер я, навчений досвідом, зміг розщіпнути ремінець так, що мої  штани додолу не сповзли. 

Розумію, що в.о. міністра, з усіма її клопотами, не може відповідати за те, чим повинен опікуватися рядовий завгосп. Розумію, що перехід " від застарілої совєцької до сучасної системи охорони здоров’я" означає, можливо, більш суттєві речі, ніж защіпка на дверях у клозеті та хоча б відносно чистий умивальник у ньому. Все розумію, але... коли  доведеться навідатися сюди наступного року, мабуть, вдягну підтяжки - так буде зручніше. А там, дивись, ще через рік може й виникне "суспільний запит на справжні зміни"...

Ігор Дуда   

 

 

Коментарі (57)
  • Ігор Дуда

    З деяким запізненням повідомляю тим, кого це  може зацікавити:  як і передбачав,  на цей блог відгукнувся параноїдальний шизофренік   саша крест - jack winchester -  віктор м... Попри це, я раніше й не підозрював, що він на додачу ще й гермафродит - взяв та й став раптом Валентиною (мабуть, з усіма супутніми фізіологічними ознаками). Я по-дружньому ще називаю його валєра- льова-люся. Саме так - з малої букви. І в моєму уявлені ця істота - "воно". Воно - дуже піжонисте і не дуже грамотне створіння, якому навішані колишньою дружиною роги остаточно підірвали мізерні розумові ресурси. Тому й бризкає злістю і жовчю. В ієрархії хребетних перебуває нижче приматів і наближається до парнокопитних. Характерний стиль дурнуватої, безграмотної писанини: тицяє три крапки де треба і ще більше - де не треба. Прикмети: невисокого росту, клаповухе. Характер: постійно любить вихвалятися, як "шикарно" живе, куди роз'їжджає і т.п. Впертий як алігатор, стійкий до обливання лайном (звик ним живитися - вроджена копрофілія), продовжує ховатися за кличками, хоча мало б второпати: єдина істота, яка може так наполегливо ГАВКАТИ З НОРИ - це та, ЯКУ ПОКИНУЛА ЖІНКА ЗАРАДИ ІНШОГО (юридичний постулат ще Стародавнього Риму - "Кому вигідно?").
  • Валентина Тернопіль

    "Зовсім нещодавно побував у цій установі знову й знову виникла потреба заглянути у описаний клозет." Так ви, батюшка, серун!!! Чи то може, у таких "святих" місцях вам думки краще у черепок приходять? Тоді серіть більше і частіше. Можливо, щось мудре колись напишете. А граматика якась чудасійна. "знову й знову". Тавтологія якась. Безграмотність. Серіть далі у медичних закладах. Їх ще у Тернополі достатньо.

    Ігор Дуда reply Валентина Тернопіль

    Jack Winchester reply Ігор Дуда 14 вересня 2017 р. БАТЮШКА, да у Вас белочка.... Лечиться надо... И поскорее... Может еще не поздно? Хотя... сомневаюсь я, однако... А тазік тут вже не допоможе. Визивайте пожежників... Як казав москальський генерал "Развалинами Берлина удовлетворен!"
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/smert-za-ukrayinu-i-cherez-ukrayinu.html


    Роги, твої шикарні роги, дубове ЧМО, стирчать з усіх кінців. Ти б хоч спиляло їх трохи..........

    Ігор Дуда reply Валентина Тернопіль

    Лікнеп для дебіла:
    Тавтологія була б, якби я написав "ДЕБІЛЬНИЙ ДЕБІЛ чи ДЕГЕНЕРАТИВНИЙ ДЕГЕНЕРАТ чи РОГАТИЙ РОГОНОСЕЦЬ чи ЧМОШНЕ ЧМО саша крест-Jack-валентина-віктор м.-валєра-льова-люся...
    Все, ПІШЛО НАХУЙ

    Ігор Дуда reply Валентина Тернопіль

    "Воно може зватися Саша Крест, а може й  Jack Winchester, може перетворитися на  Віктор М., а то раптом стає Валентиною, залишаючись, попри цю різноманітність "кликух", закінченим дегенератом..."
    (фрагмент майбутньої статті)

    Ігор Дуда reply Валентина Тернопіль

    Очі кольору дощу
    Більше сліз не плачуть,
    Між люблю та не люблю
    Загубилася вдача...

    ЗНОВУ і ЗНОВУ дощі,
    Брудні калюжі...
    Прошу, не згадуй, мовчи...
    Ми вже не друзі...
    Зламані навпіл ключі,
    Серце не чує душі...
    Очі кольору вогню
    І палає місто,
    Досить гратися у війну,
    Вона зла й не чиста...

    ЗНОВУ і ЗНОВУ дощі,
    Брудні калюжі...
    Прошу, не згадуй, мовчи...
    Ми вже не друзі...
    Зламані навпіл ключі,
    Серце не чує душі...

    (Ліна Костенко)

    Ты нацепило женскую одежку?
    Но все равно - рога торчат немножко,
    И климакс начался, поди, уже
    Ты, ЧМО, в колготках или в négligé?
    А как с "женой" - обое языками?
    Иль ты ее - роскошными рогами?
    Уж  осень, лето быстро пролетело,
    Ты, ЧМО, ничуточку не поумнело  

    "Никакого ума не хватит, чтобы понять рассуждения идиота".
    (Луи Левандовский, немецкий композитор еврейского происхождения).
  • Jack Winchester

    і сказав Ігорко: "Сам я, на своє щастя, ще не є постійним відвідувачем медичних закладів і аптек. Я більше по витверезниках та наркологічних диспансерах. Там клозети трохи кращі, без защіпок. Правда, ремінця забирають і штанята спадають. Але то нічого, там всі свої."
  • Саша Крест

    Зміни в охороні здоров'я у клозеті не шукають, шановний відвідувач туалетів... І защіпку Уляна Супрун з Детройта не привезе... Це не її справа... А клозети існують для іншої нагоди... Чи не знали? Там автору треба перевіряти чи не наклав часом у штани ... чи там у памперс... І, прошу... на наступний річний візит до міського клозету у лікувальній установі візьміть свою власну защіпку... зі своєї хати... якщо маєте, звичайно... я про защіпку... що хати не маєте, знаю... хай щастить...
    P.S. Автору... не пишіть більше про сферу, у якій ви справжній осел... Добра порада...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    "За Збручем", 18 жовтня, "Про ефект від валеріани"
    "20 хвилин", 5-12 листопада...

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    "...ті, що добре мене знають,  переконані, що я щось таки хильнув. Що тут скажеш – малоосвічені й необізнані в фармакології  та фізіології люди, їм це вибачливо…" Ти, йолупе, хоча читаєш, що шкрябаєш? Це ж шедевр! Я ж тебе, алкаша, знаю вже скільки... біля 45-50 років?.. десь так... І мене ти хочеш намахати своїм трёпом про валеріану? Так це валеріана тебе запхала на лікування від алкоголізму? Так це вона (та сама валеріана, мать її за ногу), це зробила скільки разів? Не нагадаєш? Та ти не просихав місяцями, під парканами в місті валявся регулярно... А поліція (sorry, міліція) скільки разів мала задоволення "відвідуючи" тебе? Розсмішив... Оце так розчин валеріани!!!
    P.S. Бєлочка вона така... Цікава тваринка...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Я трішки відволікся - ПІШЛО НАХУЙ

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    ну, якщо журналісту можна під мухою щось там сочинять, то чому ж не можна службовцю у вишиванці щось там вироблять? дивитися треба собі під носа, а не до сусіда... адже той свій ніс крім "валеріани" нічого й не нюхав у житті... от така фуйня, малята...

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    ну, так не відволікайся... глуши далі "валеріану", сраючи в медичних закладах Тернополя... ЗНОВУ Й ЗНОВУ... а молоде покоління журналістів хай думку гадає... і що ж воно таке?.. "трохи заплітається язик, “дерев’яніють” рухи, хода стає хиткою..." кхе-кхе-кхе... давно так не реготали... пиши частіше, "звичайне тернопільське бидло" (а Валя молодець!)...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Абсолютно нічим не зайнятий, можна сказати, нудьгую, тому трохи часу присвячу безнадійній справі -  просвіті БИДЛА. Дубове, безграмотне ЧМО, хронічно й безнадійно озлоблене на власні клапаті вуха й роги, нездатне навіть зрозуміти підтекст, прихований зміст, ти  чомусь вирішило називати себе "журналістом"? Для мене мати такого "колегу" - це все одно, що взяти до рук здохлого щура. Ти, ЧМО, "спокійне за Україну"? З таким бидлом, як ти, що гавкає з підворіття,  вона справді може почуватися спокійною - якщо не в Європі, то хоча б  в "жопі".  
    Все, БИДЛЯК, забагато тобі уваги. Ще раз нагадаю носію fluent English:
    You, саша-ЧМО, clean your horns and carry on
    The dogs may  bark, the caravan moves on

    Переклад для тих, у кого English не такий fluent:

    Почисти роги, ЧМО, як сонечко зійде
    Собаки гавкають, а караван іде

    Пішло НАХУЙ

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    хей, "зайнятий" стариган... так тобі ж недавно 60 бахнуло... це ж треба... я таку подію обминув... алкаш то 60 дожив... чудасія... як там печінка й інші органи? ще працюють? чого ж не запросив на банкет? я якраз у Тернополі був на той час... і потім на зустрічі з Філаретом також... я б тобі віскарика підкинув... тобі не по кишені, розумію... гості були задоволені? чим пригошав? валеріаною, напевно... вистачило? чи мав боярки докупляти? ти такий... винахідливий... а жіноче товариство було? жінки там різної поведінки... як в молодості... пам"ятаєш? хоча слухи ходять, що тебе знову підібрали і знову загубили... ЗНОВУ Й ЗНОВУ... мабуть, сміття погано виносив... точно, сміття винне... а я зараз у Чехії, у Празі... ЗНОВУ Й ЗНОВУ... подобається мені це місто... сіли на машину і через декілька годин ти з Тернополя опинишся у Європі... без всяких проблем... а з моїм паспортом так і без черг на кордоні... дякувати Порошенку... подобається мені таке життя... і часу немає зовсім, зайнятий... насолоджуюся життям... ну, хай щастить...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    До відома БИДЛА, що зве себе журналістом:
    1) боярка - глід
    2) слухи - чутки
    3) всяких - всіляких  

    Свою хвальбу, ЧМО, про поїздки до Європи
    Запхай собі в свою розумну жопу,
    Або ж у голову - вони у тебе рівносильні,
    І, як і власник їх, однаково дебільні
    І хоч би й їздило з Сантьяго до Кіото,
    Чи із Анкориджа транзитом у Лесото,  
    Та завжди будеш клаповухим ідіотом
    І -ЧМОм з рогами (дуже ними не розмахуй),
    І традиційно вже - пішло ти нахуй

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    Отже, факти заперечень не викликали, бикувате ЧМО, а лише питання граматики... І хто ж з алкашів в  Тернополі глідом боярку називає? Не чув... Повернуся, запитаю пацієнтів... в Сантьяго був (жив там довший час), в Кіото був тільки транзитом, їхали в машині у Токіо... в Анкоріджі був двічі (вперше - круїз по Алясці, вдруге - actually по роботі, на конференції). В Лесото не збираюся поки, хоча в Південній Африці був (у Кейптауні)... А ти як? Далі Петриків заїжджаєш? На бусіках далеко на попадеш, розумію... Що ж ти, ЧМО, так життя просрав? А як починав... Хоча літаєш, здається, завжди "високо"... то був Над Ставом, то за вокзалом, тепер Над(чи під?) Збручем... круто... все пляшки, колєги та баби... ну, хай щастить... і пиши... завжди чекаємо... хто ж тебе ще читатиме, як не наша компанія... маєш постійних читачів... кожен твій блог для нас це черговий вечір comedy show... and we love comedy!
    P.S. як завжди чекаю на поправки по граматиці... зробив для тебе... а чи знайдеш?

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    "Поправки по граматиці" - яке ж дурне ти бидло!
    Й до посилання на три букви давно звикло,
    Недаром іноді поміж людьми почуєш:
    "У кого роги - того мало чим здивуєш"
    Ти - ЧМО ущербне. І цим сказано усе,
    І рогоносця комплекс - він тебе трясе
    Та так, що світяться твої клапаті вуха
    Пошкрябай (трішки) їх й мене послухай
    Є трохи часу. Чим тебе би здивувати?
    Чи гарну казочку про твої роги розказати?
    Чи про життя твоє "шикарне" розпитати?
    ("Коли і де в "Кіото" візу взяти?)
    Та ні, напевно, нахуй в котрий раз послати...
    Зваж, ЧМО тупе - три крапки в мене тут доречні,
    А не як в тебе всі -  "повздовжно-поперечні"
    Поки що - Amen

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    Ха-ха-ха... Пореготали трохи з тебе ЄБЛАНА та з твоїх рогів... Алкаш гніваються... мабуть буде дощ... Якби ти знав, яке задоволення нам приносить твоє свиняче скигління... А стиль спеціально для тебе вироблений... для тебе, дебілоїда... крапочок побільше... а чим тобі не подобається? для бомжа та алкоголіка сойдёт... і не нервуйся так, ідіоте... ще чого доброго в лікарню попадеш... стареча ти вже клишонога... берегтися треба... припишуть валеріану ще... будеш у клозеті попивати... а в Кіото візу не треба... не знав, мабуть... тепер, як назбираєш грошиків до 3000 року, можеш поїхати... як до Петриків... недалекий ти якийсь... дурненький... а чого дурний? бо БІДНИЙ... люди правду кажуть... як підеш слідуючий раз до редакції, то не пий валеріану... прошу... молоді журналісти Бог зна що думають... а реготу їхньому не має меж... так, як і моєму... ну, нехай щастить... йду на сніданок...
    P.S. I see that you still have no fucking idea to whom you are talking to... Too bad... How stupid some people could be? Just amazing...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    A propos, БИДЛО, ти ж колись, перж ніж стати "дуже крутим чуваком ", спеціалізувалося на морських свинках. Невже вони в тебе "скигліли", задивившись на твої незрівнянні роги??? Свиня, наскільки доводилося чути, хрюкає, рохкає або ж кувікає. Але, на відміну від тебе, ТУПОРИЛЕ ЧМО, робить це відкрито, а не з підворіття. Тобі до рівня свині ще розвиватися і розвиватися...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Ей, БИДЛО, на твою радість, маю повно часу - мене погнали з усіх редакцій і сайтів через твої пасквілі.  То кажеш, ЧМО... "А стиль спеціально для тебе вироблений... для тебе, дебілоїда... крапочок побільше... а чим тобі не подобається? для бомжа та алкоголіка сойдёт..."
    БИДЛО, а для кого ти "виробило" оцей стиль, не пригадаєш?  Тут також "крапочок побільше":

    Jack Winchester 6 вересня 2017 р. Приємно читати... Кохання має врятувати світ... Без нього життя не має змісту. Життя тільки для себе... втрачене життя. reply Відповісти
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/ostrivec-kohannya-iz-serdec-terni-i-polya.html

    І ніби й хочеться БИКа... кудись послати,
    Та все знаходиш що йому сказати

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Та ні, ти зовсім не регочеш, ЧМО тупе -
    Тебе твій ріг он скільки часу вже шкребе
    І регулярно продукує жовч і злість
    В дубовій вірі, що мене цим "з'їсть"
    Казав тобі - я бавлюся з тобою
    Як соломинкою з мурахою тупою,
    Коли є час і нічого робити
    Чому б БИКА дурного грамоти не вчити?
    Та все даремно, ЧМО, бо ти - неадекватне
    І для психоаналізу лише придатне
    От мав би Зігмунд Фрейд старий роботу!
    Про комплекс рогоносця-ідіота
    Щось, бидло, пізнувато ти родилось
    І як, цікаво, ти на світ з'явилось?
    Тебе за вуха, мабуть, звідкись витягали -
    Тому вони такі клапаті в тебе стали
    Та це нічого - з цим впускають до Європи
    І тих, у кого на плечах лиш жопа
    Все, time is up, рогате ЧМО, отож з розмаху
    Прощаюсь щиро і... ага, пішло ти нахуй

    P.S. До відома безграмотного дебіла з комплексом рогоносця і неврозом нав'язливих думок: коли людина "сочіняє" віршованим розміром - це не від нервування. Це - ознака приємного розслаблення.

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Words fail me - мені бракує просто слів
    So, fuck you freak - пішло, ЧМО, нахуй -  час   наспів.

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    ха-ха-ха... молодець!!! час в нього наспів... ну, так поспішати не треба... що-що, а часу я маю вдосталь (між подорожами...)

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    "хрюкає, рохкає або ж кувікає..." а може кукурікає? що це було, дебілоїд? як казав неперевершений політичний діяч нашої сучасності: "Не треба скиглити, треба брати лопату і годувати свою сім'ю..." мудрі слова... ну, на рахунок сім'ї тут, ЄБЛАНЕ, трохи перебільшено у твоєму випадку... але в тебе є песик... з яким ти спиш і харчуєшся... та й таргани складають компанію у твоїй дирі... так що може бути... а я вже був футболістом, хокеїстом, тепер став власником якогось зоологічного магазину по продажі морських свинок... та ні, великого бізнесу з цими тваринками не зробиш... тим більше для мого стилю життя... бери трохи вище... спеціаліст по свиням-алкоголікам... з величезним стажем і клієнтурою... це трохи ближче... хоча, це скорше хоббі...
    P.S. продовжуй хрюкати... або рохкати... або кувікати... коротше, СКИГЛИ далі нам на потіху...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Тебе не нудить, ЧМО, від твого дебілізму?
    А-а-а, це life style! Тоді з солярки клізму
    Зроби, а як залишиться у баночці ще трохи -
    Протри (чуть-чуть) свої "фірмові" давні роги.
    А можна й вуха - вони в тебе теж пристойні
    І свого власника ущербного достойні
    А як зберешся, ЧМО, ти знову до "Європи" -
    То повтори цю процедуру й почни з... жопи
    Ах, плагіат - три крапки "вкрав" я в бидла!
    Але зізнаюся: мені за тебе стидно -
    Он ЛЕВАНДОВСЬКИЙ (той що Роберт) зміг забити,
    Ну, а тобі, дубове ЧМО, нема чим крити?
    Тобі б в дурдом, з маньяками в палату,
    Але боюся - трохи пізнувато,
    Тож залишається - з розгону чи з розмаху
    Тебе, деліл безграмотний, послати на х...мельницький ринок

    (Poetry is relaxation)

    Ще раз поцікавлюся: ти зовсім не усвідомлюєш, наскільки ти БЕЗНАДІЙНО ДЕБІЛЬНО-ДЕГЕНЕРАТИВНЕ? І нема кому підказати, крім мене? Твоє оточення, з ким ти"регочеш", "геніальна жінка" і тобі подібне "майбутнє покоління" лише "получають" задоволення від тебе,  аплодують і махають "вушами" на знак "глубокого удовлєтворєнія"?
    Буду терплячим з дегенератом і ще раз нагадаю: не їж нерозведеного "гівна" - лише з рідкою кашею або з водою 1:1.

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    так, тяжке життя у алкоголіків... не позаздриш... сподобився один раз в житті у Макдональд попасти... і шо ж ти таке бідне? ось сидимо зараз, їмо Big Mac у тому ж самому тернопільському Макдональдсі, читаємо твою тухту і.... якось шкода-шкода тебе стало... хлоп життя прожив і нічого не бачив... і не їв нормально навіть... всі накопичення пішли на плодово-ягідне “чорнило” за 1 крб. 02 коп... сумно... і вирішили ми тобі гамбургер купити... підійди до каси і скажи своє ім"я... скажеш Саша лишив... тобі дадуть Big Mac... безкоштовно... у подарунок... від нас...
    P.S. дякувати не треба...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Терен годину тому А бидлу ПОФІГ! Пофіг парки, пофіг, забудовані тротуари, будки, базари, пофіг хронічні затори... Бидлу макдональдс подавай!
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Podii/ternopolyani-viyshli-na-aktsiyu-protestu-u-tsentri-mista-onovlyuetsya-10736052.html

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    До пункту 3 (див.нижче) обов'язково додати клізму зі скипидару чи солярки.

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Невроз нав'язливих станів — психічний розлад, для якого характерні повторювані нав'язливі думки. При цьому пацієнт прекрасно усвідомлює всю безглуздість своїх дій, але не може впоратися з ними. Захворювання, як правило, розвивається після перенесеної гострої психотравми (навішаних колись рогів) або на тлі досить тривалого психологічного дискомфорту (роги продовжують  муляти).
    При такому захворюванні лікування потрібне в обов'язковому порядку.  Це — комплексна задача, яку неможливо вирішити лише простим призначенням лікарських препаратів. З-поміж іншого рекомендується:
    1) щоденний масаж рогів і вдаряння вказівним пальцем по клапатих вухах - для релаксації
    2) регулярні поїздки у Європу - там ставлення до усіляких збочень більш толерантне
    3) ректальні свічки
    4) дієта: Big Mac, картопля фрі, кетчуп. Як ранковий аперетив - скляночку власної сечі, залишеної overnight
    5) раз не тиждень (не частіше!!!) - лоточок власного "гівна" - обов'язково розведеного (!!!) водою чи рідкою кашею (1:1)
    Будьте здорові!

    Валентина Тернопіль reply Ігор Дуда

    Який сором! І це написала 60-річна людина? Людина, яка вважає себе журналістом? Ви є звичайне тернопільське бидло. Повторюю вам це ще раз.

    Ігор Дуда reply Валентина Тернопіль

    Валентина Тернопіль 18 жовтня 2018 р. "Зовсім нещодавно побував у цій установі знову й знову виникла потреба заглянути у описаний клозет." Так ви, БАТЮШКА, серун!!! Чи то може, у таких "святих" місцях вам думки краще у черепок приходять? Тоді серіть більше і частіше. Можливо, щось мудре колись напишете. А граматика якась чудасійна. "знову й знову". Тавтологія якась. Безграмотність. Серіть далі у медичних закладах. Їх ще у Тернополі достатньо. Читати далі reply Відповісти share Поділитися remove 0 add Ігор Дуда reply Валентина Тернопіль Вчора о 19:32
    Jack Winchester reply Ігор Дуда 14 вересня 2017 р. БАТЮШКА, да у Вас белочка.... Лечиться надо... И поскорее... Может еще не поздно? Хотя... сомневаюсь я, однако... А тазік тут вже не допоможе. Визивайте пожежників... Як казав москальський генерал "Развалинами Берлина удовлетворен!" Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/smert-za-ukrayinu-i-cherez-ukrayinu.html Роги, твої шикарні роги, дубове ЧМО, стирчать з усіх кінців. Ти б хоч спиляло їх трохи.......... Читати далі reply Відповісти
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/pro-v-o-ministra-i-klozet.html

    "Стиль метит человека", но пока
    Я вижу, как пометил он БЫКА
    Ты б обратилось в церковь - к БАТЮШКЕ, пока
    Не отрасли до помрачения рога.................

    Ігор Дуда reply Валентина Тернопіль

    болячок...много (ой много!)..."валічка"...но не....бери у ....голову.."фуйні"
    в обнімку....з ....сашей-льовой-джеком...съеш...."гівна" і........отдохні

    Ігор Дуда reply Валентина Тернопіль

    Стіль...саші-бидла...дуже   нравится ....мені
    він....подходящий....для ...усякої...."фуйні".............

    "Валюша"...."валічка"...    моя ....прекрасна фея
    у тебе.....почалась....дисменорея?
    чи... вже....молочниця? ти......не...отчаївайся
    і скипадаром.... рано...й...ввечір...    під..ивайся
    а трохи....лишиться - добру ж...не   пропадать
    то ....можна...кресту саші....роги...протірать
    йому це....нравится...від ...того він....сіяє
    і ...дуже....файні...брєдні....сочіняє.................

    Запах во время месячных – норма. При несоблюдении правил использования прокладок, внутри них начинают быстрыми темпами размножаться вредные микроорганизмы. Их становится много, нормальный запах месячных превращается в не совсем приятным. Если прокладка не менялась более 5 часов, появляется запах гнили. На поверхности наружных половых органов скапливаются выделения. В промежности появляется гнилостный амбре.

    всьо...понімаю.. співчуваю....скажу...даже
    і "валічкє".....і бику-джеку-саше.........

    Валентина Тернопіль reply Ігор Дуда

    немає слів

    Ігор Дуда reply Валентина Тернопіль

    "Немає слів", пахуча "валентинко"?
    Повчись у саші-джека - це така скотинка,
    Що вміє так "прілічно" виражаться,
    Що прочитаєш - й зразу схочеться "усцаться"
    Воно не просто так тихенько проживає,
    А й " удовольствіє від жізні получає"
    А роги в нього - всім на "заглядєньє"!
    Остановись, прекрасное мгновенье!
    Остановись и погляди на креста сашу,
    Ну, а потом поди и облегчись в параше..........

    Ігор Дуда reply Валентина Тернопіль

    Подржаніє...стілю...нє срав нєнного саші-бика-креста-джека-льови-віті.....
    Валюша, Валя... це звучит...так...кльово
    І...по латині...значит шо...здорова
    А...почитаєш....тебе...ЗНОВУ й ЗНОВУ,
    то...впєчатлєніє таке...шо...ти...корова.......

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    от що "глід" животворящий делает... together with валеріана... казав же тобі, ЄБЛАНЕ, не кидайся на людей після прийому... Валентина до мене відношення немає... от же ж алкаш... параноїк, не всюди я... є ще й інші люди... бачу, нажив ти собі ГАРНУ дописувачку... ну що ж, нехай щастить, остолопе...
    P.S. не забудь за гамбургер... я ще додав до нього картоплю й коку... не стидайся, пригощайся на шару... дякувати, ЗНОВУ і ЗНОВУ, не треба...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Красиве й ніжне ім'я - Natalie
    Звучить лірично, правда, ЧМО дубове?
    Та... на чиїй же клаповухій голові
    З її руки з'явились роги такі "кльові"?
    З'явились - і атрофували мозок,
    От і постав джек-саша- льова. Відморозок

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Тупо, ЧМО, тупо. Пішло НАХУЙ

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    У тебе, ЧМО, типова "статусність бика",
    Болячка є серед "биків" у нас така:
    Воно раніше ким було? НІКИМ,
    А нині уявило себе ВСІМ,
    Але від того, що ДЕБІЛ бував в Європі
    Ніскільки мозку не додасться в його жопі,
    Вона універсальна в нього: для сидіння,
    Для говоріння, поїдання й "сочініння".
    І хоч хвались, що ти постійно "за бугром":
    Grand Slam відвідуєш, в Макдоналдсах буваєш -
    Ти залишаєшся тупим, безмозглим ЧМОм -
    Це видно з того, що ти "сочіняєш"
    Тож вище роги, ЧМО! Ти  - незрівнянний "бик"!
    Куди до тебе пацієнтам психлікарні!
    Але... скажи: коли "гівно" ти жрать привик?
    І... це від нього вуха й роги твої гарні?
    Пиши, придурку, іноді мені
    Без тебе, "недоЙобка", навіть сумно...
    Хоча й привикло копирсатись ти в "гівні",
    І меседжі твої ну, дуже "умні"

    (Composing verses is an amusing recreation)

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Тупо, ЧМО, тупо.
    Пішло НАХУЙ

    Наталка Томченко reply Ігор Дуда

    Я думаю, що можливо Ігор Дуда сам собі пише, хоча й це не важливо, а важливо, куди дивиться рредактор цього сайту, хіба можна таку шизофренію друкувати?

    Ігор Дуда reply Наталка Томченко

    Я сподіваюся, "шановная Наталія"
    Уже віддала для аналізу фекалії?
    Глисти -  страшна річ, саша крест це знає,
    Він під їх дією постійно "сочіняє"

    Ігор Дуда reply Наталка Томченко

    "Наталка Томська" - це вам не тупа скотина,
    Що тиче по три крапки скрізь - мов п'яний сцить під тином -
    І майже "грамотна" і добре знає, що "важливо",
    Й з шизофренією знайома - це не диво,
    Якщо креста (того що саша) почитати
    Лише б ще знала, що "можливо" виділяти
    Потрібно комами з обох боків,
    Та це дрібниця - саша крест не те ще плів...

    Наталка Томченко reply Ігор Дуда

    А мені подобається ваш блог, і було б значно розумніше з вашого боку, якби ваших коментарів під ним не було, інші були б, а вашого ні. До речі такий момент, у ваших дописах вже був, виглядало досить мило, коли ви мовчали, на відміну від вашого alter ego. Хоча звичайно все це дуже весело, пишіть, коментують, завжди чекаю на ваші дописи

    Валентина Тернопіль reply Наталка Томченко

    Наталка, ви не звертайте увагу на цього ненормального. Я тому і називаю його звичайним тернопільським бидлом. Маю в редакції добру знайому і вона мені достатньо повідала про цього журналіста. Якби ви тільки знали, що про нього говорять, як до нього відносяться. Особливо молоде покоління. І лікувався він від алкоголізму, це також правда. Це вже навіть не сміх. Це шиза, ви праві. І пише він сам до себе, я також так думаю. Таким чином привертаючи увагу до блогів. Соромно читати. Здавалося б доросла людина.

    Ігор Дуда reply Валентина Тернопіль

    Валентина Тернопіль 18 жовтня 2018 р. "Зовсім нещодавно побував у цій установі знову й знову виникла потреба заглянути у описаний клозет." Так ви, БАТЮШКА, серун!!! Чи то може, у таких "святих" місцях вам думки краще у черепок приходять? Тоді серіть більше і частіше. Можливо, щось мудре колись напишете. А граматика якась чудасійна. "знову й знову". Тавтологія якась. Безграмотність. Серіть далі у медичних закладах. Їх ще у Тернополі достатньо. Читати далі reply Відповісти share Поділитися remove 0 add Ігор Дуда reply Валентина Тернопіль Вчора о 19:32

    Jack Winchester reply Ігор Дуда 14 вересня 2017 р. БАТЮШКА, да у Вас белочка.... Лечиться надо... И поскорее... Может еще не поздно? Хотя... сомневаюсь я, однако... А тазік тут вже не допоможе. Визивайте пожежників... Як казав москальський генерал "Развалинами Берлина удовлетворен!" Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/smert-za-ukrayinu-i-cherez-ukrayinu.html Роги, твої шикарні роги, дубове ЧМО, стирчать з усіх кінців. Ти б хоч спиляло їх трохи.......... Читати далі reply Відповісти
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/pro-v-o-ministra-i-klozet.html


    "Стиль метит человека", но пока
    Я вижу, как пометил он БЫКА
    Ты б обратилось в церковь - к БАТЮШКЕ, пока
    Не отрасли до помрачения рога.................

    Ігор Дуда reply Валентина Тернопіль

    Звертальна форма - "Наталко". Помилка однотипна з:
    Jack Winchester reply Ігор Дуда 8 вересня 2017 р. Ну, тут все дуже просто... Хто як пише, на такі відгуки і заслуговує... Добрим словом на добре слово, а хамством на хамство... А ви, ІРИНА, маєте талант. Між іншим, прочитав усі Ваші блоги. Сподобалося... reply Відповісти share Поділитися remove 0 add Ігор Дуда reply Jack Winchester 9 вересня 2017 р. Ірино, щиро кажучи, заздрю Вам: у листах до  Вас наш спільний знайомий Jack Winchester майже не робить помилок. Лише "Ірина" замість "Ірино" (думає росйською). У мене ж щоразу виникає враження, що спілкуюся з безнадійним "двійочником" радянської
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/ostrivec-kohannya-iz-serdec-terni-i-polya.html

    Ігор Дуда reply Валентина Тернопіль

    Який чудовий вечір поетичний!
    І настрій весь такий зворушливо-ліричний...
    Молочниця вже не турбує, "валентино"?
    Все вже позаду? Скипидар поміг?
    Хе-хе, кха-кха,  кхе-кхе - сказала б та скотина,
    Що зветься "саша крест" і має файний ріг
    Йому ти вже також його протерла?
    Але дивись, бува, не зачепись!
    Бо видаватимеш такі, як він, словесні "перли",
    Бо заразишся дебілізмом - й буде перти
    Як з саші-ЧМО-креста "гівно" крізь очі та крізь ніс...

    P.S. "відносяться" - ставляться
    "здавалося б" виділяється комою
    Щиро сподіваюся, що з остаточним вилікуванням молочниці (а також хламідіозу, трихомоніазу, кольпіту, вагініту) ці дрібні мовні  огріхи зникнуть, і "валентина" засяє світлою усмішкою, чистим волоссям,  чистою білизною і... ну, не будемо надто заглиблюватися в жіночі таємниці........................ (дебільне ЧМО саша крест-jack-валєра-льова-вітя м...) всюди тицяє три крапки - я ж не поскупився на більше.

    Ігор Дуда reply Наталка Томченко

    "звичайно" теж зазвичай коми відділяють,
    відносно грамотна й уважна "тимченко наталю",
    Та все ж, здається, саша крест сидить у вас під боком
    Або й всередині - не заразіться ненароком!
    До вас я виявлю небачену турботу:
    Не варто бути  Altere ego ідіота

    Ігор Дуда reply Наталка Томченко

    Що "розумніше", незрівнянна "наталі",
    Дозвольте все-таки вирішувать мені
    До речі (треба кому), ще такий момент:
    Той "alter ego" в вас виходить - "опонент"?
    Наскільки знаю, alter ego - друге "я"
    Така от, як сказав би саша крест, "фуйня",
    Та, як на мене, краще випить - й лягти спати,
    Ніж ідіота другим "я" вважати

    Наталка Томченко reply Ігор Дуда

    О любове моя, який ти забудькуватий. Це ж з тобою ми роги Сашку наставляли, але солодко нам було. Ти кращий ніж він. Давай пиши ще про нього, може знову зустрінемось

    Ігор Дуда reply Наталка Томченко

    Хоч вбий - не пригадаю. Але всі (підкреслюю - всі) мої добрі знайомі жіночої статі знали, що перед "ніж" ставиться кома. Чи ти від радісних спогадів забула(о)?
    А взагалі:
    При всяких розладах душевно-гінекологічних  
    Ціни нема прокладкам стильним і ароматичним,
    Отож, якщо мізки ще зовсім не зачахли,
    Слідкуй, "наталко", щоб ти завжди гарно пахла
    Врахуй - тебе я дуже "сільно уважаю"
    І скипидар (як "валєчці") не "прєдлагаю"
    А кому й з ким навішала(о) ти роги саші-
    Ви пригадайте разом з ним. В параші
    Воно бурчатиме, та потім відійде
    І до "сімейного насильства" не дійде.............

    Ти, "натік", по-англійськи speak a bit?
    My poetic style is superb, isn't it?

    Саша Крест reply Ігор Дуда

    оце так видав, АЛКАШ... а хто ви така, Наталка Томченко? не потрібно писати до дударика, тільки хамство у відповідь отримаєте... подивіться на Валентину, відповіді на її коменти... я сам з ним розберуся... до нього треба особливий підхід... персональний, ніжний... а взагалі, жіночки, будьте обережні... перед тим, як мати секс з Ігорком, вчіть граматику... як не будете знати де ставити коми, тоді... finita la commedia... але... нормальные герои всегда идут в обход... підказка проста... пляшчинка чорнила за 1 крб. 02 коп. зробить справу... дякую за такі душевні коменти, ЄБЛАНЕ... давно так не реготав... особливо з твоїх пізнань у жіночих питаннях... прокладки там усілякі, гінекологічні захворювання... ти дійсно шизанутий... Валентина права на всі 100 процентів.....
    P.S. а гамбургер забери... свіжість втрачає...

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Не думав, бик, що ти ще й джентельмен!
    "Я сам з ним розберуся" - феномен!
    Сцикливе ЧМО, яке сховалось в буді
    Й скавчить немов при сечовому міхурі застуді
    але дивись - воно ще й делікатне
    І за "жінок" своїх вступитися ладне
    Тобі ж за те й вчепила жінка роги,
    Що ти дурне було. І не порозумнішало нітрохи
    Пиши, дебільне ЧМО, поки є настрій
    Тобі поезію я надішлю прекрасну,
    Достойну тупорилого гермафродита
    Ти...вже "гівно" розвело у кориті?

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    саші кресту - валєрі-джеку-льові-віті м.люсі - валентині -наталці з щирою присвятою
    Давно, зізнаюсь кожній я людині,  
    Не зустрічав подібної скотини:
    На голові - клапаті вуха як в макаки
    А голова сама за змістом - повна ср.ка
    Тупе, безграмотне, сцикливе і дубове,
    А ще - піжонисте й до біса гонорове
    "Завідуйтє - я лучше вас живу!" -
    Таке воно, те ЧМО бидляче наяву

Витвори фантазії митців, буває, співпадають з реальністю точнісінько так само, як накладаються одна на одну монети одного...

Чому в нас «отакі люди»?

«Отакі в нас люди» — цю фразу в різних варіаціях можна чути частенько.  Коли хтось тишком-нишком...

Вона таки справді чарівна, ота пора середини жовтня, і я разом з іншими тернополянами мав щасливу нагоду насолодитися нею....

З коментарів у соцмережах: " Еліта Тернополя !!!Не смішіть  копита Тернополян!!!!!!!!". "Головне...

Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up