«Італійські лікарі виставили рахунок на 80 000 євро»: 14-річний Артем бореться з лімфомою

Потрібно
2160000 грн
Зібрано
2820 грн
check Перевірено редакцією
«Італійські лікарі виставили рахунок  на 80 000 євро»: 14-річний Артем бореться з лімфомою
  • 14-річний Артем Сілецький потребує допомоги небайдужих людей. Лікарі виявили у нього лімфому. Коштів у батьків на лікування немає, тому допомоги просять у всіх небайдужих.
  • Як себе почуває Артем та чи можна допомогти одужати хлопцю, дізнавався журналіст «20 хвилин».

Родина Сілецьких з села Конопівка Теребовлянського району просить небайдужих людей допомогти у боротьбі з хворобою сина. У нього виявили лімфому Ходжкіна другої стадії. Лікують  хлопця в Італії.  

- Два роки тому у Артема був псоріаз і нам порекомендували повезти сина на Азовське море, – розповідає батько хлопчика Олександр. – Я назбирав трохи грошей, і Артем з мамою поїхали на море. Там у нього під лівою пахвою вискочила гуля. Ми спершу думали, що можливо це набряк через укус комахи. Звернулися до лікарів – вони порадили нам мастити мазями та сказали, що мине. Приїхали додому, мастили тими мазями, гуля спершу трохи почала зменшуватись, а потім знову збільшилась.

Батьки з дитиною одразу поїхали у Тернопільску обласну дитячу клінічну лікарню. Медики взяли аналізи у Артема, виконали біопсію і встановили лімфому.

Відео дня

- Зараз Артем з мамою - в італійській клініці, – розповідає тато Артема. – Лікування вже почали,  завершують другий курс хіміотерапії. Ще потрібно буде пройти дві хіміотерапії. Син тримається. 27 січня італійські лікарі виставили нам рахунок на 80 000 євро за лікування. Сказали, що після четвертого курсу треба буде пройти обстеження. Можливо, доведеться продовжувати лікування. Лікарі нам кажуть, що шанси на повне одужання хороші. Це добре лікується, потрібен лише час.

15 лютого на Артема чекає позитронно-емісійна томографія. Це дослідження допоможе визначити лікарям, наскільки заражені внутрішні органи. Тоді лікарі скажуть, чи були перші два курси хіміотерапії ефективними і чи потрібно змінювати медичні препарати.

Як розповідає тато хлопчика, окрім хіміотерапії, Артем отримує гормони. Через медичні препарати у нього випало волосся. Однак хлопчина тримається та не впадає у відчай. Батьки також вірять, що все буде добре.

Однак для лікування потрібні гроші. Сума для родини непідйомна. Щоб якомога швидше почати лікування, родині чим могли допомогли знайомі. Зараз батьки хлопця просять допомоги у небайдужих.

Довідка:

Щоб допомогти одужати Артему, ви можете перерахувати гроші на картку.

4149 4991 1864 7740 – мама хлопчика Людмила Сілецька

Допомога
* не обов’язково

Безпечна миттєва оплата через LiqPay від ПриватБанк картами Visa або MasterCard

* Комісія з платежів через LiqPay власників карт Visa та MasterCard 0%
icon-pay
Допомога
Сума переказу:
check_circle Дякуємо, за переказ коштів!
Допоможіть поширити інформацію, долучіть друзів до допомоги
Потрібно
2160000 грн
Зібрано
2820 грн
check Перевірено редакцією
Коментарі (45)
  • Попик Оксана

    Господи дай  швидке одужання Артемчику!!!
  • Наталя Бобрик

    +
  • Світлана Шкарбанова

    Спаси Господи
  • Надежда Надежда

    +
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up