У тернопільській перукарні безкоштовно стрижуть усіх, хто хоче віддати волосся на перуки онкохворим дітям

У тернопільській перукарні безкоштовно стрижуть усіх, хто хоче віддати волосся на перуки онкохворим дітям
  • 23 онкохворі дівчинки вже отримали перуки завдяки проекту #HairForShare. Діти дуже дякують усім небайдужим,  які постригли своє волосся задля доброї справи.
  • А це більше сотні дівчат та хлопців з різних міст України. Серед них є й тернополянки.

Зокрема, вже семеро дівчат безкоштовно постригли у тернопільській перукарні Marine BeautySalon, яка є дружньою до проекту Hair for Share.  Нагадаємо, цей започаткували для допомоги онкохворим дітям, які через хіміотерапію втрачають волосся. Організатори проекту знайшли майстрів, які готові виготовити перуки для маленький героїв та зробити їхній процес лікування комфортнішим і легшим.

- Організатори Hair for Share запропонували нам взяти участь у проекті і ми погодилися, стрижемо безкоштовно, - розповідає адміністратор перукарні Яна Бобрівець. - Наша перукарня і надалі підтримує проект і ми готові постригти безкоштовно усіх дівчат, які хочуть допомогти іншим та віддати своє волосся. У дівчат, яких ми вже постригли, було розкішне волосся і вони не пошкодували його віддати. Дівчата стригли коси довжиною від 45 до 60 см. Ми дуже тішимось, що у Тернополі є стільки небайдужих людей, які хочуть допомогти іншим. Дівчата не шкодують свого волосся і ми часто від них чуємо: "Це просто волосся, воно відросте. А є дітки, яким це потрібно". 

Відео дня

Читайте також: "Ні разу про це не шкодували". Тернополянки віддали своє довге волосся на перуки для онкохворих діток

Довідка

Всі новини благодійного флешмобу можна дізнаватись у спільноті Hair for Share у соцмережі "Фейсбук". Якщо ви хочете обстригти своє волосся і пожертвувати його на перуку для онкохворих діток, заповніть форму: https://goo.gl/ERQxQB. Кошти на виготовлення перук можна перерахувати на картку у ПриватБанку - 5169 3305 1136 7333 (Ліпська Н.С. БФ "Крила надії" - карта фонду). Якщо ви перераховуєте кошти через додаток Приват24, то обов'язково вкажіть призначення платежу: "на перуки". Якщо через інші банки й такого поля немає, то скиньте скрін-шот переказу або ж скористайтеся терміналом ПриватБанку. Також ви можете стати соціальним агентом проекту та розповісти про акцію у соцмережах з хеш-тегом #HairForShare.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ruslana Dmytryshyn

    /Молодці!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up