Вірі Дахим потрібні кошти на операцію, щоб врятувати зір

Вірі Дахим потрібні кошти на операцію, щоб врятувати зір

Вірі Тимофіївні Дахим 72 роки. Вона інвалід 2-ї групи. Жінка розповідає, що має багато важких хвороб: цукровий діабет з його важкими ускладненнями, гепатит С. А кілька місяців тому у неї почав різко падати зір.

- Лікар пояснив, що допоможе лише операція, - в оці росте такий наріст, який торкається сітківки. Якщо його не вирізати, то він ростиме й далі, порве сітківку і настане сліпота, - розповідає крізь сльози Віра Тимофіївна. – Кілька місяців я лікувалася в Тернополі, але коли зробила повторне обстеження, то в оці вже виявили розрив першого ступеня. Ситуація ускладнилася ще й тим, що така ж проблема почалася і в другому оці. Лікарі кажуть, що з операцією не можна затягувати, бо можна повністю втратити зір. Не відомо, з якою швидкістю прогресує хвороба.

Операції такої складності роблять в Одесі в клініці Філатова.

- Така операція коштує 25 тисяч гривень, також треба гроші, бо ж мене має хтось супроводжувати, після операції треба тиждень спостерігатися у лікарів, то треба йому десь зупинитися, - розповідає пенсіонерка. – Де ж такі гроші взяти. Мені трохи допомагали депутати. Та тих грошей вистачало, щоб лікуватися тут – я і в кардіології була, і в неврології, і щитовидку лікувала.

Відео дня

Сім’я Віри Тимофіївни не в змозі зібрати кошти на операцію. Жінка має дочку, яка не ходить, є інвалідом після перелому хребта, внучку і 2-річного правнука. Родина живе на дві пенсії і невелику допомогу внучки, яка є малозабезпеченою і отримує невеликі аліменти на дитину. Внучка теж має проблеми зі здоров’ям після того, як кілька років тому її збила машина на пішохідному переході, тоді вона отримала серйозні травми.

Тому Віра Тимофіївна змушена просити допомоги у небайдужих.

- Після того, як лікарі сказали мені про проблеми з лівим оком, я вже навіть трохи змирилася. Думала, втрачу одне око, то ж є друге. Але коли сказали, що таке ж почалося і з другим оком і можна взагалі осліпнути, то це не дає мені спокою. Треба допомагати дочці, внучці, правнука ростити. Я маю для кого жити. 

ТВБВ №10019/010 філії - Тернопільського обласного управління АТ "Ощадбанк"

Одержувач (ПІБ): Дахим Віра Тимофіївна

ІПН одержувача: 1648601021

№ карткового рахунку 26257000042207

Рахунок 29244002301008

Код ЄДРПОУ- 09338500

Банк одержувача: філія – Тернопільське обласне управління АТ «Ощадбанк»

МФО банку одержувача: 338545

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up