Десятки тернополян прийшли послухати мільйонера та блогера Ореста Зуба

Десятки тернополян прийшли послухати мільйонера та блогера Ореста Зуба
  • Презентація книги Ореста Зуба «Формула продуктивності» відбулася у Тернополі в книгарні «Є» 11 січня.
  • На зустріч з молодим мільйонером, мандрівником, блогером прийшли десятки тернополян. До речі, надрукувало його книгу тернопільське видавництво «Мандрівець».

 

Презентація книги вже відбулася у Львові, а далі автор з виданням поїдуть до Івано-Франківська, Дніпра, Харкова та Києва. Саме у цих містах є найбільша кількість читачів блогу Ореста Зуба openmind.com.ua. Це україномовний блог про саморозвиток, мандри та віддалену роботу або дистанційний бізнес, який має аудиторію понад 50 тисяч людей.

На сторінках книги «Формула продуктивності» зібрані понад 100 прийомів, методів, технік та інших фішок із тайм-менеджменту, самомотивації, а також персональної продуктивності, покликаних допомогти упорядкувати всі накопичені справи, визначитися з пріоритетами, реалізувати заповітні мрії та й загалом організувати собі найяскравіше життя. Під час читання вам відкриватимуться нові горизонти, а коли ви перегорнете останню сторінку, то будете готові сформувати власну Формулу Продуктивності, обіцяє Орест Зуб.

Директор видавництва «Мандрівець» Богдан Фенюк каже, що спершу скептично поставився до молодого амбітного автора. Але тепер зізнається, що і сам керується порадами, написаними у книзі. Та й аншлаги на презентаціях свідчать про популярність Ореста Зуба серед молоді.

Відео дня

— Цю книжку прочитав чоловік моєї доньки і вона сказала мені, що після того він відмовився від певних речей, які за словами Ореста, забирають енергію, - розповідає пан Фенюк. - Від чого саме відмовився мій зять, я не цікавився. Але мені стало цікаво те, що покращився бюджет сім’ї моєї доньки. І тепер я з нетерпінням чекаю поки цю книжку прочитає мій другий зять.

Під час зустрічі з тернополянами Орест Зуб розповів, як ефективно організувати свій час та роботу, здійснювати мрії, подорожувати світом. Про це читайте у наступних публікаціях 20minut.ua.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Piter Savka

    На чому він той мільйон заробив ??  Шось я про такий блог навіть ніколи не чув.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up