Партнер рубрики Події

Тернополянка Ірина Борисюк пройшла “Х-фактор”

Тернополянка Ірина Борисюк пройшла “Х-фактор”
32-річна Ірина Борисюк, почувши від журі на кастингу “Х-фактор” три “Так”, не могла отямитися від щастя. Лише від Ігоря Кондратюка вона отримала заперечну відповідь. Своїм успіхом жінка завдячує доньці Ренаті

Ірина Борисюк з Тернополя пройшла кастинг на шоу “Х-фактор”, що відбувся у Львові 17 квітня. Тепер жінка змагатиметься за титул кращого співака України. Відтак тернополянка має змогу вибороти два мільйони гривень.
Ірина Борисюк ще до кінця не вірить, що пройшла відбір у шоу “Х-фактор”. Вона дотепер себе запитує: “Чому саме я? Там були й талановитіші”. Бо, коли жінка їхала на кастинг, і не сподівалася на перемогу. Своїми враженнями та переживаннями Ірина Борисюк поділилася з читачами “20 хвилин”.
Коли я почула від Ігоря Кондратюка слово “Ні”, думала, що це вже все. Я стояла на сцені, ніби мене хтось зацементував і лише посміхалася. Одночасно картала себе, чому я вийшла на ту сцену. Думала, от і осоромилася на всю Україну, - з посмішкою пригадує жінка. - Коли від решти журі я почула “Так”, то вибігла зі сцени і стрибала від радості. Це такий кайф і страх водночас. Але це таке задоволення, що словами не передати.
Донька відправила маму на кастинг
Взяти участь у кастингу тернополянку змусила десятирічна донька Рената. Дитина мріяла, щоб її маму побачила та почула вся Україна. Натомість жінка спершу опиралася такій ініціативі.
У мене - робота, дитина. Тому мені було не до кастингів, - каже пані Ірина. - Першу половину дня я проводжу на роботі, у музичній школі №2, а ввечері співаю у ресторані “Черчіль”. З роботи повертаюся втомленою і відразу лягаю спати.
Ірина Борисюк звикла жити у “тіні”, тобто бути непомітною. У неї навіть є своя стежка, якою вона повертається додому. Тому раптово підірватися і кудись поїхати, зізнається жінка, їй було завжди важко.
Тоді Рената поставила переді мною ультиматум: якщо не поїду - вона не ходитиме ані на плавання, ані на заняття з гри на скрипці. А вона знає, що для мене це - святе. Я й подумала: “А чому б і ні”. Мовляв, побуваємо на “Х-факторі” і заодно погуляємо Львовом, де раніше не бували.
Тернополянка на кастинг не покладала великих сподівань. Мовляв, у її віці вже пізно надіятися на успіх співачки. Тому на це вона зважилася, щоб виконати обіцянку, дану доньці, а не заради слави чи двох мільйонів. Про свою участь в “Х-факторі” вона нікому не зізналася. Про це знали тільки її донька та рідна сестра з племінницею. Вони й поїхали з пані Іриною до Львова, щоб підтримати жінку.
Коли я вийшла на сцену і побачила таку кількість людей, у мене був шок, - емоційно продовжує жінка. - У прямому ефірі я насправді не показувала своїх переживань. Щоб себе не видати, я постійно посміхалася. Було дуже страшно, бо на мене ніколи не дивилася така кількість глядачів. Та й конкурсанти були гідні. Тоді мені хотілося покинути кастинг і просто піти. Але вже під час виступу страх зник. А відчуття були неймовірними - словами не передати.
Не сподобалася Кондратюку
На сцені “Х-фактора” пані Ірина заспівала дві пісні: “Моє серце” Лами та “Золото любви” Ірини Алєгрової. Їх жінка виконала у своєрідному репертуарі, не так, як відомі співачки. Саме такий підхід мав би підкорити журі. Натомість Ігор Кондратюк сказав, що вона - ресторанна вокалістка. І це може їй завадити у шоу.
Ресторан - мій додатковий заробіток на життя, хоча це й велика школа для співака, - стверджує пані Ірина. - Можливо, пісню Алєгрової журі сприйняли як ресторанний репертуар. Але її я виконала по-своєму. Шансонів я практично не співаю. Люблю співати насамперед українське, тому обрала пісню Лами. Вона, як я думала, навпаки сподобається Кондратюку.
Найбільше тернополянка боялася російського критика Сергія Сосєдова. Однак від нього вона почула слово “Так”. Можливо, продовжує пані Ірина, щось і було ресторанне, але не зовсім. Однак жінка не нарікає, а навпаки вдячна позиції Ігоря Кондратюка.
Якби не рішення Кондратюка, до мене б люди так не тягнулися, - посміхається тернополянка. - Тепер мене часто впізнають на вулиці, на ринку, просять автографи. Натомість пояснюю, що я не телезірка і ніяких автографів не роздаю. Я, якою була, такою й залишилася. Тому взувати високі підбори чи стильно одягатися не буду. Однак не розумію, чому при зустрічі мене всі починають жаліти, навіть плачуть.
На вулиці зустрічають зі сльозами
Якось Ірина Борисюк зайшла у магазин. То продавець дивилася на неї декілька секунд зі сльозами на очах. Мовляв, ми не згідні з рішенням Кондратюка і за тернополянку вболівали усі працівники магазину.
Зараз боюся, що коли пройду далі, треба буде щось змінювати у своєму житті, - стверджує співрозмовниця. - Я не можу наразі з упевненістю сказати, що до цього готова. Однак хочу нарешті чогось нового у своєму житті. Якщо ж мені “написано” бути відомою співачкою, то нехай так і станеться.
А своєму успіху у кастингу в “Х-факторі” пані Ірина завдячує доньці Ренаті та Богові. Бо коли дівчинка з’явилася на світ, жінка полишила мрію співати на великій сцені. А тепер, через 10 років, її наштовхнула на такий крок саме Рената. Мовляв, завдяки сильному бажанню дівчинки вона пройшла відбір.
Не знаю, як складеться потім, але для мене те, що я пройшла кастинг, - це вже дуже багато, - додає вона. - У мене немає мрії виграти два мільйони. Якщо я зможу прославити файне місто Тернопіль, це вже буде добре.

Майя ЮРКЕВИЧ, [email protected]

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (26)
  • Anonymous

    Жодних претензій до Ірини Борисюк. Але до автора є: вже на третьому абзаці мене почало дратувати слово "жінка". Невже не можна було знайти ще якісь слова, щоб охарактеризувати Ірину?
  • Anonymous

    ірочка я тебе дуже люблю за твій голос і ти моя звездная мама коли я ходжу по тернополі я славлуся тобою
  • Anonymous

    ну іхто там казав, що далі Ірі нічого не сітить? Іринака, молодець! Удачі й надалі!
  • Anonymous

    Ірина Йосипівна - найкраща:) Якби хтось із тих, що глибоко переконаний в тому що в неї немає майбутнього або шо "дівчинку-півунью розпіарили і радості в неї за себе повні штанці... " то можу вам тільки сказати шо менталітет заздрості і невиправданих власних амбіцій в вас переважив)) Я не думаю шо хтось з вас міг би бути таким світлим та щирим як вони , тож ,будь ласка, не піарте себе з негативної сторони!!! А якшо і справді кортить стати зіркою, то покажіть себе і для початку вкажіть своє імя в коментарях, адже зірки не бояться своєї власної думки! Я - за хороший вокал!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up