Бандити в масках і з "калашами" побили і пограбували тернопільського бізнесмена (оновлено)

Бандити в масках і з "калашами" побили і пограбували тернопільського бізнесмена (оновлено)

Восьмеро невідомих в балаклавах з предметом, схожим на автомат Калашникова, вдерлись до приватного будинку у селі Підгороднє Тернопільського району 20 серпня.

 

Нападники зайшли до будинку приватного підприємця через вхідні двері, що були незачинені, розповідає заступник начальника Головного управління Національної поліції Тернопільщини Степан Яцух. Сталося це о 23.30. Главі родини, його дружині та синам з допомогою пластикових стяжок зв’язали руки та нанесли тілесні ушкодження.

Як повідомляють тернопільські ЗМІ пограбували та побили власника «Орнави», будівельної компанії «Інвест-родина» та м’ясокомбінату Степана Рубая.

Невідомі винесли з будинку 10 680 доларів США, 22 000 гривень, хутряні вироби, десять ювелірних прикрас, пневматичний пістолет, два мобільні телефони. Потім з сіли в автомобіль Toyota Land Cruiser, що належить господарю, і на ньому поїхали в невідомому напрямку.

Відео дня

Викрадену автівку знайшли в сусідньому селі Почапинці, за 300 метрів від центральної дороги. Найімовірніше, там зловмисників чекав інший транспорт.

До медичного закладу із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоями та саднами голови, обличчя, лівого вуха, лівого передплечового суглобу, передньої черевної стінки звернувся глава родини. Його дружину оглянули лікарі бригади швидкої допомоги і діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку. Потерпілих не госпіталізовували.

Кримінальне провадження розпочали за частиною четвертою статі 187 та частиною третьою статті 289 КК України. Поліція шукає розбійників, повідомляє сектор комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (25)
  • Анонім

    Просто у хероев АТо закончились денежки. Что им теперь, работать идти чтоли? Их нужно понять и простить.
  • Анонім

    Пропоную модераторам блокувати дописувачів в яких із завидною стабільністю набирається купа мінусів.  А то меле саме не розуміє що, лиш би бзданути. Це називається провокація, якщо кому не в тямки

    Анонім reply Анонім

    Дивно тільки,чому дописи з некультурними,фекальними,образливими словами тут набирають найбільше позитивних відгуків.Тернополяни,схаменіться,а модераторам слід задуматись.

    Анонім reply Анонім

    А кліки, рейтинги, і вартість реклами як же.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:02 Легко, а кольори неймовірні: 7 натуральних барвників, якими можна розфарбувати яйця 09:02 Соковитий лаваш з червоною рибою: корисний варіант шаурми за 10 хвилин 22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up