На Київській "накрили" нелегальну гральну контору

Підприємець в орендованому приміщенні на "Сонячному" незаконно організувала гральний бізнес - нібито продавала лотерейні білети. Термінали вже вилучили. Зловмисниці світить до

До цього закладу навідались податківці. На момент перевірки у вказаному приміщенні було десять гральних пристроїв, які обслуговували адміністратор та стажист на посаду помічника касира, повідомляє прес-служба прокуратури Тернополя. 
Працівник ОДПІ Міндоходів у Тернопільській області надав адміністратору 50 грн, які та зарахувала на електронну картку гравця без видачі лотерейного білету або інших розрахункових документів. Після завершення гри на одному із гральних пристроїв із застосуванням електронної картки відвідувач отримав в касі закладу вже 70 грн, при цьому виграш склав 20 грн. Вказану суму адміністратор видала готівкою, без отримання даних з лотерейного білета. 
Під час обшуку, санкціонованого судом, вилучили 8 ігрових терміналів, 2 системні блоки, картки учасників, грошові кошти, інші предмети, що використовувались для незаконної діяльності.
На даний час триває досудове розслідування. Прокуратура міста Тернополя здійснює  процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.203-2 КК України - зайняття гральним бізнесом. Санкція статті передбачає штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Вася з Київської

    і вже котрий раз накривають точку на Київській. Таке враження шо та точка чергова для того щоб її час від часу накривали
  • Бандерівка

    та тих "лотерей" по цілому місту моооре!!!! там двері відкриті цілими днями...з вулиці видно гральні автомати а міліція ніби сліпа!!!!!!!!! закривають один заклад в рік для замилення очей буцімто БОРЯТЬСЯ з однорукими бандитами! погано працюєте шановні...дуже погано! всі всьо знають але закривають очі на все бо їм "золотять ручку"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:02 Соковитий лаваш з червоною рибою: корисний варіант шаурми за 10 хвилин 22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up