Перевізник, якого знайшли через інтернет, зник з товаром на 200 тис. грн

Перевізник, якого знайшли через інтернет, зник з товаром на 200 тис. грн
Тернопільське підприємство домовилося з водієм перевезти вантаж, а він пропав з товаром майже на 200 тис грн. Після звернення в поліцію стало відомо, що цей чоловік шахрай і перебуває в розшуку , а жертвами цього перевізника вже стали декілька довірливих людей.

Така ситуація трапилася на одному з тернопільських підприємств, де працює тернополянин Андрій (прізвище редакції відоме – прим. авт). Він розповів, як все сталося. 

- Є спеціальні сайти щодо перевезень вантажів, приміром http://della.com.ua, https://uk.lardi-trans.com , - розповідає Андрій. – Там розміщена інформація щодо автоперевезень. Одні пропонують послуги транспортом, інші розміщують інформацію про свій  вантаж і куди його потрібно перевезти,  і так шукають одні одних. Ми вже багато років користуємось сайтом Della і ніколи проблем не було. Зазвичай працюємо на усній домовленості, а лише записуємо дані перевізника. Бо складати письмові угоди забирає багато часу.  Я розмістив на сайті і формацію про вантаж, мені зателефонував водій сказав, що готовий надати послуги перевезення. 
Водій завантажився у Хмельницькому у п’ятницю 1 квітня, а в суботу 2 квітня зранку мав бути в Тернополі, продовжує співрозмовник. Проте не приїхав. 

- Ми почали йому телефонувати, не відповідає, почали шукати по дорозі – нема. Звернулися в міліцію, - каже Андрій. - Також я почав шукати прізвище цього чоловіка в Інтернеті і виявилося, що він з Донецька і перебуває в розшуку. Відправив його фото вантажовідправнику, він підтвердив, що це та сама людина. Міліція перевіряла його номер, виявилося він одноразовий, чоловік скоротився цим номером і одразу викинув. Номери на машині теж недійсні – вони перебиті. Я дізнався в поліції, що це вже не перший випадок у Тернополі, коли водій забрав товар, але не доїхав з ним до вказаного місця. 

Тернополянин Андрій усіх повідомляти, якщо їм відома хоча б якась інформація про недобросовісного водія. За даними із водійського посвідчення його звати Андрій Шпак. Автомобіль - біла фура 20 т Рено Магнум АА1844СР, причіп АА3712ХТ. Якщо ви бачили подібний автомобіль або знаєте щось про водія, повідомляйте за номером - 067-67-36-866. 

У секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області підтвердили, що такий факт справді мав місце. Зараз поліція з’ясовує усі деталі інциденту. 

 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Екатерина Сергеева (Сивак)

    у нас в хмельницком этот же водитель 15 апреля загрузился товаром на аналогичную сумму подобным товаром. машина рено магнум белого цвета аа1846ср полуприцеп аа3712хт. если кому-либо что-либо известно про этого человека, просьба звонить по телефонам 067-383-1457, 067-382-0516, 067-382-05-18, либо на почту [email protected]

    Ссылка на источник: http://te.20minut.ua/Kryminal/pereviznik-yakogo-znayshli-cherez-internet-znik-z-tovarom-na-200-tis-g-10494708.html

  • Анонім

    попав Тернополянин Андрій :(

    щось останнім часом багато інформації, про поганих перевізників. от писали ще пару днім тому на бла-бла-карі хлоп їхав їхав і десь зник.
  • Анонім

    Взагаліто всі перевізники які реєструються на Делла і Ларді подають їм всі реєстраційні документи (свідоцтва, витяги та ін.). Тобто вся інформація про перевізника має бути на сайті.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up