Поліція шукає Олександра Запісоцького, який стріляв в людей у барі на Шептицького

Поліція шукає Олександра Запісоцького, який стріляв в людей у барі на Шептицького
  • Одному пораненому надали допомогу і відпустили додому. Інший – у лікарні. В нього травми грудної клітки та губи.
  • Поліція порушила кримінальне провадження та розшукує нападника. Це – 40-річний Олександр Запісоцький

Двоє людей потрапили до лікарні внаслідок стрілянини у барі «Каріна», що на вул. Шептицького.

Інцидент стався вчора, 17 травня, близько 17.30.

Детальніше читайте Стрілянина на Шептицького: поранили двох людей 

Відео дня

- Порушене кримінальне провадження за ч 4 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство із застосуванням зброї, - повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета.

На місці події поліція з’ясувала, що між двома компаніями виник конфлікт. Словесний перерісу сутичку, і один з чоловіків вистрелив з пістолета.

- Це був пристрій для відстрілу патронів, споряджених гумовим кулями, - каже Сергій Крета. – Чоловік здійснив з нього декілька пострілів в сторону другої компанії.

Поранення отримали двоє тернополян. 41-річний - в лікарні з травматичним пораненням грудної клітки та нижньої губи. 51-річному також підстрелили грудну клітку. Однак після надання меддопомоги його відпустили додому.

Після інциденту в барі нападник утік в бік парку «Топільче». Його досі не знайшли і поліція оголосила чоловіка в розшук.

- Працівники поліції з’ясували, хто стріляв, кому належить зброя, - каже Сергій Крета. - А чоловіка, який здійснював постріли, оголосили в розшук.

Як з’ясувалось, це Запісоцький Олександр Анатолійович, 1978 р.н., раніше судимий.

Якщо ви впізнали зловмисника, маєте інформацію щодо його місця перебування, телефонуйте у Тернополі (0352) 27-11-70, 27-11-71, (067)259-15-18.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Petro Vorobec

    Цього разу мабуть сяде. Невпевнений що цього разу вітчем поможе..........

    коля федоров reply Petro Vorobec

    дивлячись скільки заплатять бабло победит зло !!!😉
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up