Партнер рубрики Події

Молодь запрошують бути спостерігачами на виборах

Бути спостерігачами у день позачергових виборів до Верховної ради закликає молодь Тернопільщини громадський рух"Опора". Це стосуються і тернополян, і мешканців районів.

- Ми закликаємо молодих активістів долучатися до спостереження по своїх округах, - каже  заступник координатора громадської мережі "Опора" довгостроковий спостерігач, голова організації "Файне місто" Василь Томчишин . - Вам потрібно зайти на центральний сайт організації " Опора" , заповнити  реєстраційну анкету. Потім з вами зв’яжуться довготермінові спостерігачі. Для спостерігачів триватимуть навчання в Тернополі, які стосуватимуться інформаційої та особистої безпеки на дільниці та під час всього процесу виборів. Також ми будемо проводити мобілізаційну кампанію серед молоді, щоб їхні голоси не пропали даром, щоб максимально уникнути фальсифікацій. Плануємо  проводити агітаційну кампанію у гуртожитках для того, щоб молодь розуміла, що їхні голоси є важливими і вони мають повпливати на результати виборів. Тому закликаємо молодіжні організації також долучатися до нас. 
Довідка
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа "Опора" проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:02 Легко, а кольори неймовірні: 7 натуральних барвників, якими можна розфарбувати яйця 09:02 Соковитий лаваш з червоною рибою: корисний варіант шаурми за 10 хвилин 22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up