Партнер рубрики Події

На Тернопільщині є перша людина, яка одужала від коронавірусу

На Тернопільщині є перша людина, яка одужала від коронавірусу
  • Інформацію про те, що перша людина одужала від коронавірусу на Тернопільщині підтвердили в Тернопільському ДУ "Обласний лабораторний центр".
  • Одужав молодий чоловік із села Острів Тернопільського району.

Повторний тест на COVID-19 у одного з хворих виявився негативним, розповідає заступник керівника обласного лабораторного центру Володимир Паничев.

- Це чоловік віком від 20 до 30 років, - каже Володимир Паничев. - Повторний тест, який йому зробили - негативний. Чоловік родом із Тернопільського району. Більше інформації надати не можу, тому що діагнози хворих, навіть позитивні і інші персональні дані розголошувати заборонено.

Відомо, що 26-річний чоловік лікувався у Тернопільській лікарні швидкої допомоги.

Відео дня

- Впродовж двох тижнів чоловік лікувався у нашій лікарні, - каже керівник лікарні швидкої допомоги Ярослав Чайківський. - Йому провели аж два обстеження ПЛР. 8 і 9 квітня. Обидва підтвердили те, що він здоровий. 

Потрапив у лікарню чоловік з діагнозом "правобічна пневмонія". У хворого лабораторно підтвердили діагноз коронавірус. Також, чоловік мав супутню патоголію — серцеву недостаність. Працює  на ТОВ«СЕ Борднетце Україна».

 

Зараз хлопця вже виписали з лікарні. 

Довідка

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 10 квітня в Україні 2203 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 69 летальних, 61 пацієнт одужав. За добу зафіксовано 311 нових випадків.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Оксана Дриганець

    Добре,що здоровий,але десь він його взяв цей вірус,на дротиках?

    гср reply Оксана Дриганець

    може ті дротики такі "корисні" для здоров"я, що навіть вірус від тої хімії втік?
  • Оксана Дриганець

    А дротики працюють,бо Вікнарьов так?
  • Ді

    Эдиний виживший, на всю область?
  • анонім

    ТО що з тими дітьми що їх виписали ще хворими,???? Тести повторно робили їм??Чи про них вже забули....Може дітки вже здорові...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up