Шалене літо 2020: ТОП-7 найрезонансніших подій за останні три місяці

Шалене літо 2020: ТОП-7 найрезонансніших подій за останні три місяці
  • Карантин відійшов із резонансних тем цього літа, все ж спокійнішим від цього воно не стало. 
  • Ми зібрали матеріали про події, які сколихнули не раз Тернопільщину цього літа. 

1. У перші дні літа Дністер, який вийшов з берегів наробив лиха у Західній Україні. Постраждали і три села на Тернопільщині. Як люди рятувались від повені - дивіться у матеріалі ""Вночі виносили меблі та образи. Ночуємо в церкві": жителі Монастирищини, у яких затопило будинки (РЕПОРТАЖ)"

"Вночі виносили меблі та образи. Ночуємо в церкві": жителі Монастирищини, у яких затопило будинки (РЕПОРТАЖ)

У Коропці тоді побували чи не всі місцеві чиновники. Людям обіцяли допомогу, але і досі місцеві її не отримали. Деталі в публікації "Страховки вистачило на відро фарби": люди в затоплених будинках досі чекають на компенсацію від влади"

Відео дня

Не оминула негода і Тернополя. Як "плавало" місто читайте за посиланням тут

2. Трагічна звістка про загибель двох хлопчиків 15-ти і 16-ти років з Бережанщини не могла нікого залишити байдужим. Хлопці потонули у ставку 11 липня. Друзі та знайомі хлопчиків згадували їх теплими словами. Більше у матеріалі "Наше серце розбите вчорашньою звісткою": у мережі висловлюють співчуття рідним Юрка та Віталіка з Бережанщини" Вічна пам'ять хлопцям!

"Наше серце розбите вчорашньою звісткою": у мережі висловлюють співчуття рідним Юрка та Віталіка з Бережанщини

3. В останній день липня в Тернополі святкували випускний. Чи робити дійство дискутували довго. Все ж, гуляли із розпалом. Що одягали випускниці читайте у матеріалі " "Сотні доларів лише за сукню": що одягали випускниці 2020 та скільки коштують їх образи"

А ще тернополян неабияк зацікавив матеріал про рекорд із 100-метровим шлейфом сукні. Деталі тут. 

4. Коли карантин вже почали "списувати" із перших шпальт, в Тернополі із 1 серпня ввели "червону зону". Місцева влада переконувала, що підстав немає, люди протестували, бо не хотіли обмежень для роботи, а кабмін... скасував рішення за кілька днів. 

Деталі резонансу у матеріалі: "Тернопіль потрапив у "червону зону". З 1 серпня нові правила карантину: що потрібно знати?"

Тернопіль потрапив у "червону зону". З 1 серпня нові правила карантину: що потрібно знати?

5. Підтвердити водійський стаж стало простіше, а іспити – тільки під відеозапис. Такі та чимало інших нововведень почали діяти у липні.  Для того, аби відкрити «нижчу» категорію, теоретичного іспиту складати не потрібно. На «вищу» - треба пройти автошколу і успішно скласти і теоретичний, і практичний іспити. Водії шоковані. 

Деталі в матеріалі нашої журналістки за посиланням тут 

Екзамени – тільки «під відео», а водійський стаж відтепер підтвердити простіше

6. Неймовірна історія кохання Романа та Вікторії з трагічним фіналом, зворушила читачів. Двоє молодих людей загинули в ДТП, у день, коли планували одружитись, 23 червня. Хлопцеві було 26. Дівчині - лише 20. 


Більше читайте у матеріалі "Мріяли одружитись, але життя забрала дорога. Закохані Роман та Вікторія загинули в аварії на Лановеччині"

7.І на завершення нашої підбірки "Лавандовий позитив", який заполонив соцмережі. Трагічна історія в житті спонукала Оксану Федчишин серйозно зайнятися рослинництвом. Вона встелила поля квітами, які милують око та допомагають стати щасливішими.

"Це місце, де зцілюються". Після лаванди жителька Збаража готує для відвідувачів нові сюрпризи

На лавандових полях фотосесії влаштували чимало тернополян. Побували там і наші журналісти. Більше у публікації: ""Це місце, де зцілюються". Після лаванди жителька Збаража готує для відвідувачів нові сюрпризи"

 

Це літо ще не закінчилось, тож залишайтесь з "20 хвилин". Ми розкажемо вам про все і навіть більше!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up