Партнер рубрики Події

Тарас Пастух в Тернополі

Тарас Пастух в Тернополі
Учасник бойових дій в зоні АТО, рядовий розвідроти 128 гірсько-піхотної бригади, Тарас Пастух приїхав до Тернополя. Чоловіка зустрічали рідні та друзі. В багатьох на очах були сльози радості.

Вітали на пероні не лише з поверненням живим та здоровим, а й з обранням до Верховної Ради України. Емоцій було багато бо ж Тарас Пастух не бачив дітей декілька місяців, бо ж ніс службу під Дебальцевим. Воювати, нагадаємо, пішов добровільно. Взяти участь у виборах чоловіка переконали друзі, які й провели за нього вибори. Ближчі плани Тараса – натішитись родино та дітьми. Проте вже зараз готовий діяти. Одні з перших кроків – робота над вирішенням питань пов’язаних війною в країні.

  • Коли залишав місце дислокації на Сході, відчуття були дуже двоякі, - зізнається пан Тарас. – З одного боку там залишились друзі, а з іншого боку є розуміння того, що в рази ефективніше вирішити ситуацію в країні вдастся в парламенті. Хлопці з якими ніс службу «випихали» мене та казали, що там, у владі, я зможу досягти для перемоги більшого. Є багато проблем, які влада давно вже мала б вирішити. Стосуються вони як ефективного ведення бойових дій так і адекватного озброєння. В країні виготовляють новітню та ефективну зброю, але наша армія її не бачить. Так не повинно бути!

Чоловік за місяці в АТО, бачив не лише війну, а й загибель бойових побратимів. Тому, переконані його друзі, він не зрадить людей, які на нього покладаються.

Previous Next

Відео дня

Вітаємо воїна з поверненням додому та бажаємо успіхів в новій місії в парламенті.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анонім

    Хай бог помагає !
  • Diana Diana

    Вірю, що такі люди не зрадять, а ми допомагатимемо.

    Бережи його Господь від спокус!
  • Галушкина Галина

    ...
  • Галушкина Галина

    .....весь писалиюююю--воював на сході......так де ж він там воював?хочь би раз написали........а то як менти поіхали на схід--і патрулюють вулиці в хорькові))))

    147 reply Галушкина Галина

    слухай галушка,давай ми тебе на схід відправим і подивимся яка ти будеш відважна)))))))а за компом сидіти і коменти писати то всі вміють
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків 21:03 Історія «Шостого магазину» у Тернополі, який став орієнтиром для місцевих play_circle_filled photo_camera 20:03 Тернополяни освятили кошики та хваляться ними в соцмережах. Залишайте своє фото в коментарях photo_camera 19:00 Печуть паски та роблять крашанки: як засуджені жінки у Збаразькій колонії готуються до Великодня photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up