Партнер рубрики Події

Які двори капітально ремонтують у Тернополі

Які двори капітально ремонтують у Тернополі
Капремонт у дворах за адресою вул. Руська, 13 і 15, вул. Чубинського, 2 і 3, вул. Вербицького, 4 і 6, вул. Симоненка, 2 та вул. 15 Квітня, 29, 35, а також ряду міжбудинкових проїздів, триває зараз у місті.

На днях комунальники розпочали капітальний ремонт прибудинкових територій на вул. Лучаківського, 13 та вул. Лепкого, 14, повідомила заступник начальника управління ЖКГ Ганна Муца.
 - Я особисто контролюю якість виконаних робіт, об’їжджаючи усі об’єкти під час виконання ремонту та після його завершення, - каже Сергій Надал. – Адже під час спілкування з мешканцями прилеглих будинків чуємо їх думки та побажання, які враховуємо у роботі.
Наразі уже завершені ремонти біля будинків на вул. Коновальця, 4, 6, 8, вул. Вербицького, 5, вул. Лучаківського, 12, вул. Майдан Перемоги, 2-М, Кривоноса, 12, Слівенська, 3 та С. Бандери, 74. Також завершено ремонт заїзду на вул. Братів Бойчуків – 15 Квітня, 7.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    На Вербицького 4 ще не положили асфальту а ви вже звітуєте про завершину роботу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків 21:03 Історія «Шостого магазину» у Тернополі, який став орієнтиром для місцевих play_circle_filled photo_camera 20:03 Тернополяни освятили кошики та хваляться ними в соцмережах. Залишайте своє фото в коментарях photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up