Стартує фотоконкурс "Ідеальна Пара"

Стартує фотоконкурс "Ідеальна Пара"
День Святого Валентина протягом багатьох століть вважається найромантичнішим святом року для всіх закоханих сердець. Саме 14 лютого небо бачить якомога більше щирих освідчень та пропозицій руки і серця.

Відтак газета “RIA плюс” разом з сайтом 20minut.ua вже вкотре проводить фотоконкурс “Ідеальна пара”, приурочений до Дня покровителя всіх закоханих.

Впродовж місяця відвідувачі сайту 20minut.ua, розміщують цікаві фото, на яких вони зображені разом зі своєю другою половинкою.

Кожному тернополянину надається можливість віддати свій голос за пару, яка найбільше припала йому до душі, і яка, на його думку, заслуговує на перемогу найбільше.

Відео дня

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно лише надіслати фото закоханих на електронну адресу [email protected] до 06 лютого.

 Голосування за найкращу пару триватиме з 07 по 12 лютого. Брати участь у конкурсі можуть усі бажаючі, вік необмежений. Переможців очікує романтичний подарунок від організаторів та партнерів проекту.

Важливо!!! Не забудьте вказати ПІП, вік учасників, невелику історію знайомства, одруження.

 Тож не гайте часу, а використайте з користю свій шанс розповісти про свої почуття до коханої людини не лише їй особисто, а й всьому світу.

Партнери: 

          

1. Наливайко Тарас та Іванишин Андріана 2. Вакулишин Андрій та Вакулишина Евгенія
3. Пасічник Тарас та Аліна 4. Біскупський Володимир та Біскупська Ірина
5. Глинський Антон та Олена 6. Загороднюк Сильвия и Юра
7. Антон Рекуш та Анастасія Шеремета 8. Час Світлана та Білостоцький Антон
9. Гарбузяк Назар Гарбузяк Світлана 10. Залецька Тетяна та Залецький Андрій
11. Горбунові Ліна і Юра 12. Колесник Віктор та Мокрицька Тетяна
 
13. Кушнір Наталя та Кушнір Назар  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків 21:03 Історія «Шостого магазину» у Тернополі, який став орієнтиром для місцевих play_circle_filled photo_camera 20:03 Тернополяни освятили кошики та хваляться ними в соцмережах. Залишайте своє фото в коментарях photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up