У Тернополі почали штрафувати пішоходів

У Тернополі почали штрафувати пішоходів
34 гривні штрафу заплатив сьогодні тернополянин Сергій Беляєв. Чоловіка оштрафували за ходіння по залізничній колії.

- Йшов зранку на роботу від шостого магазину до залізничного вокзалу звичним маршрутом - зверху від моста стежкою через залізничну колію, - розповідає Сергій Беляєв. - Зупинили мене двоє людей у військовій формі, представилися і сказали, що ходити коліями заборонено. За це передбачений штраф від 34 до 180 гривень. Виписали мінімальний штраф і видали квитанцію. На квитанції штамп змінного пункту воєнізованої охорони на станції Тернопіль.

Чоловік каже, що претензій з приводу штрафу не має, однак хотів би інших тернополян попередити, щоб не ходили коліями, адже за це тепер карають.
- Там протоптана стежка, багато людей від шостого магазину чи з Нового світу ідуть на залізничний вокзал саме через колії, - розповідає Сергій Беляєв. - Бачив, що патруль зупинив ще кількох людей. Я розумію, що зараз у нас є загроза диверсій. Якщо вважають, що в такий спосіб можна уникнути небезпеки і навести порядок, то хай наводять. До того ж, часто бачу, що колії переходять і діти, а це особливо небезпечно. Хоча спочатку можна було б попередити людей, щоб не ходили, а тоді вже штрафувати тих, ігнорує попередження.
 

Коментарі (11)
  • Рома Михайлишин

    попередження про заборону на стовпах де колії,давно висять.
  • Анонім

    Пішоходами людей, які ходять по залізничних коліях, називати не можна. Читайте Правила дорожнього руху. А вони (правила) до залізниці не відносяться. Там свої правила. І за їх порушення відповідальність. Хоча деколи життя саме наказує таких порушників, "вкоротивши" їх тіло на довжину голови чи ніг до колін. Думайте, чи варто!
  • Анонім

    вони би ше трохи писати навчились....дивився, дивився, всього на тій квитанції розібрати не зміг))

    Анонім reply Анонім

    Ви дивилися не квитанцію, а фото. До речі, на ньому ж видно блокнот кореспондента мабуть, там почерк ще кращий
  • Анонім

    Ходив там і буду ходити!!! Нехай ці моральні виродки в формі спробують довести, що я там був.

    Анонім reply Анонім

    Ходи ,бажаю тобі попасти під потяг, і на одного морального виродка стане меньше

    Анонім reply Анонім

    Ти хвере на голову! Ти в Європу хочеш? Бидло!

    Анонім reply Анонім

    Ти шо не бачиш шо ця худоба не адекватна? Йому одне в голові- це смоктати, то нехай так і робить, БИДЛО!!!..

    Анонім reply Анонім

    ХвЕре на голову бидло (можливо в формі) захотіло в Європу чорні х..ї посмоктати?

    Анонім reply Анонім

    Вали в ДНР! Будеш там задниці лизати!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up