Шукають очевидців жахливої аварії на Теребовлянщині

Шукають очевидців жахливої аварії на Теребовлянщині
Швидка довго їхала і невчасно надала допомогу потерпілим у аварії, що могло призвести до їх смерті. Такі претензії до медиків мають автомайданівці. У департаменті охорони здоров'я вже проводять службову перевірку.

Нагадаємо, 21 січня у страшній аварії на Теребовлянщині неподалік села Деренівка двоє людей загинули, ще двоє потрапили до лікарні. Ці люди їхали у автоколоні зустрічати тіло загиблого "кіборга" з  Тернопільщини Володимира Труха. 

 "Очевидці ДТП, які разом з загиблими і потерпілою їхали в інших автівках у Тернопіль зустрічати тіло загиблого друга, стверджують, що швидка медична допомога, їхала до місця ДТП більше години. Медики відхрещуються від провини, заявляючи що їх не пропускали учасники дорожнього руху в Теребовлі, потім вони заблудилися. Однак, у їхніх документах вказано, що дісталися до місця аварії за 12 хвилин. Вже є розбіжності. Вимагаємо проведення належного розслідування", заявляє прес-служба ГО "Автомайдан-Тернопіль". 

Відтак активісти звернулися до  Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації з проханням провести службове розслідування і покарати винних.Активісти звертаються до правоохоронців з проханням провести належне розслідування, знайти винних та притягнути їх до кримінальної відповідальності за порушення правил дорожнього руху, створення аварійної ситуації на дорозі та смерті 2 людей.

Як повідомили у прес-службі Департаменту охорони здоров”я облдержадміністрації, зараз проводять службову перевірку з цього приводу. Її результати зможуть озвучити вже після того, як вивчать всі матеріали та опитають свідків. Попередньо відомо, що швидка їхала менше години. Перевірку за цим фактом проводить і обласна міліція. 

До слова, активісти ГО "Автомайдан-Тернопіль" звертаються до усіх очевидців, хто був на місці ДТП з першої хвилини, хто робив фото, у кого були включені відеореєстратори з проханням відгукнутися і надати матеріали. Це допоможе визначити точний час приїзду швидкої на місце аварії. Звертатися можна за номером телефону: 097-291-00-03.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    Мне, вот интересно почему, никто из колоны не отвёз в больницу раненых??? ... если видели что скорая поощь не приезжает....
  • Галаса Вадім

    перший дзвінок на швидку в Теребовлю був в 9 44 і в 10 15 швидких ще не було.першими приїхали МНСники.мінімум 40 хв швидка їхала.перша приїхала з Тернополя,реанімобіль новий Пежо,а за кілька хвилин напевно вже з Теребовлі,бо старенький УАЗик.де вони блудили невідомо,бо їм чітко вказали ,що аварія сталася на вїзді в Деренівку зі сторони Копичинець
  • Нацюк Віталік

    в 10.04 були 2 машини швидких і мнс мєнтів небуло
  • Анонім

    Як бачимо - деякі особи вирішили попіаритись. Телефон вони залишили - пропоную їм звонити і ... (на ваш вибір). За брехливий піар як мінімум мають вибачитись, а взагалі  за таке і кримінал можна за наклеп завести. Щоб не заважали екстренним службам працювати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків 21:03 Історія «Шостого магазину» у Тернополі, який став орієнтиром для місцевих play_circle_filled photo_camera 20:03 Тернополяни освятили кошики та хваляться ними в соцмережах. Залишайте своє фото в коментарях photo_camera 19:00 Печуть паски та роблять крашанки: як засуджені жінки у Збаразькій колонії готуються до Великодня photo_camera 18:03 Як добре ви знаєте історію тернопільських вулиць? ТЕСТ photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up