Фото дня: у "Топільче" - доріжка за мільйон

Фото дня: у "Топільче" - доріжка за мільйон
У понад мільйон гривень обійшовся міському бюджету ремонт пішохідної доріжки, що у парку "Топільче". Цей шлях з'єднує вулиці Живова та Карпенка.

Тепер тернополяни ходитимуть по "римському каменю", який на цій ділянці викладали ще з початку жовтня. Окрім згаданої роботи, кажуть у мерії, майстри також замінили каналізаційну мережу та поміняли освітлення доріжки. 

{photo_gallery id=2503|}

- Я тут чи не щодня ходжу, - розповідає тернополянка Оксана Волошко. - Тому для мене, звісно, добре, що більше не доведеться оминати ями чи перестрибувати болото... Проте я вважаю, що такі ремонти мають бути нормою, а не чимось надзвичайним. 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anonymous

    А ви подивіться як уже забудували той парк "Топільче"...біля "Орнави" уже планується нове будівництво, яке досягатиме практично до самого "моржатника", з іншої сторони будують житловий будинок і ще й хваляться - в парковій зоні "Парк-Престиж"....СТИДОБА!!!! А навпроти футбольної школи, де зараз базарчик "За сіткою" теж уже готується територія під черговий торговий центр....Надал за каденцію жодного метра парку не посадив, а уже існуючі - забудовує під чисту.....Голосуємо???
  • Anonymous

    але ж тільки половину!
  • Anonymous

    Для робіт які виконали мільйоон зовсім не багато. Зробили класно і якісно. Я бачив щодня яка там бідося під ногами була а зараз око радується. НЕ ЧАСТО ТАК ДУМАЮ АЛЕ В ДАНОМУ ВИПАДКУ МІСЬКА АЛАДА МОЛОДЦІ!!!
  • Anonymous

    Виглядає справді гарно! Тільки там би доріжку до базару засипали гравієм - менше жирного чорнозему наносилося б на доріжку.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Тернополі відкрили меморіальну таблицю захиснику Андрію Мозілю 21:02 «Ще побігаємо на протезах»: історія захисника, який вчиться ходити після поранення 20:00 У Тернополі на мосту зіткнулися двоє велосипедистів 19:02 ТЦК працюватимуть, а ЦНАПи ще не готові: де тернополянам оновити дані з 18 травня Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 18:02 Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів 16:45 У Карпатах травмувалася туристка з Тернопільщини 16:00 10 школі Тернополя — 80 років! Як відзначатимуть ювілей? 15:10 Зеленський підписав закон про штрафи для військовозобов’язаних 14:20 На бульварі Тараса Шевченка облаштовують Алею пам'яті з портретами загиблих героїв photo_camera 14:05 В Раді зареєстрували законопроєкт про скасування позбавлення волі за ухилення від мобілізації 13:00 На Тернопільщині будуть дощі і грози 12:22 Графік відключення електрики на Тернопільщині 11:55 У центрі Тернополя висаджують літні квітники 11:20 Турбує варикоз? Лікуємо варикоз новітнім лазером всього за 60 хв! (новини компаній) 10:46 Рух транспорту перекриють на окремих вулицях в центрі Тернополя 09:30 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 09:15 Ремонт та будівництво: магазини та гуртовні будівельних матеріалів у Тернополі (партнерський проєкт) 09:00 Для молоді організовують вишкіл до Дня Героїв
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up